Verney's Camp

Hwange national park

Verney´s Camp, Hwange NP ****+

Verney’s Camp is een nieuw camp (geopend 1 mei 2018) en hebben we op 5 en 6 mei 2018 op uitnodiging mogen bezoeken. Verney’s is gelegen in een extreem afgelegen deel van Hwange National Park.

Verney’s Camp ligt in het centrale deel van het populaire zuidoostelijke deel van Hwange NP en de privé concessie is 10.000 hectare groot. Niet veel bezoekers van Hwange NP komen richting dit gebied waardoor u in alle rust kunt genieten van wat Hwange NP te bieden heeft. Olifantenkuddes worden aangetrokken door het teakbos en de waterhole.

Als onderdeel van de Machaba Safaris in Botswana ligt de standaard hoog. Het uitstekende Machaba recept met een tijdloze klassieke safari stijl wordt voortgezet in Verney’s. Hoewel Verney’s behoort tot het topsegment wordt getracht het verblijf toch betaalbaar te houden. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding voor de zeer ervaren Afrikaganger, maar ook voor iemand die voor het eerst kennis maakt met een topsafari.

Verney’s Camp beschikt over 10 luxe safaritenten welke zijn gelegen onder de schaduwrijke teakbomen met uitzicht op de waterhole voor het kamp. De 10 luxe safaritenten zijn opgedeeld in acht tweepersoonstenten en twee familietenten.

Elke tent is zorgvuldig gepositioneerd om de rust en privacy te garanderen zodat gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.
De tenten zijn allen comfortabel ingericht en beschikken over eigen en-suite faciliteiten bestaande uit een eigen douche, toilet met fontein en dubbele wastafel. Allen prachtig ontworpen om de authenticiteit en het magische gevoel van safari te behouden.

De natuurlijk paden brengen u vanuit uw tent naar de gemeenschappelijke rumte welke al even luxe is ingericht en u het gevoel geven de ultieme Afrikadroom te beleven.

Boek uw verblijf bij Verney’s Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin