Victoria Falls Safari Lodge

Victoria Falls

Victoria Falls Safari Lodge, Victoria Falls ****

Victoria Falls Safari Lodge ligt op een hoog gelegen plateau en op een natuurlijke grens met het niet omheinde Zambezi National Park.

De accommodatie ligt op slechts 4 kilometer van de majestueuze Victoria watervallen. Voor diverse opeenvolgende jaar is de lodge door de vereniging van reisagenten van Zimbabwe tot de ‘Best Safari Lodge’ bij Victoria Falls uitgeroepen. De lodge is dan ook een zeer verzorgde lodge en een pure verwennerij.

Victoria Falls Safari Lodge heeft een fantasierijk concept en onberispelijke normen met daarvoor een aantrekkelijke prijs. De lodge is met 72-kamers trots op haar gastvrijheid en de uitstekende keuken welke toch moet concurreren met een fantastisch uitzicht en prachtige zonsondergangen.

De lodge kenmerkt een scherp oog voor detail. Hardhout, riet en levendige kleuren geven het gewenste effect voor de detail. De accommodaties bestaan uit luxe kamers met een eigen balkon en badkamer en duplex-stijl suites met uitzicht op de waterhole. Elke kamer heeft een eigen balkon, air-conditioning en een moderne en-suite badkamer.

Verdere voorzieningen zijn een health & beauty Spa, 24-uurs roomservice, een bibliotheek, een zwembad, een bar met groot terras dat uitzicht biedt op de drinkplaats, een lounge, curio shop en een bibliotheek.

De omgeving van de Victoria watervallenVictoria watervallen is uitgegroeid tot een van de belangrijkste badplaatsen van Afrika met een combinatie aan avontuur en een diversiteit aan activiteiten.

Enkele van de meest populaire excursies zijn het verkennen van de plaatselijke curio markt, een helikopter vlucht boven de Victoria watervallen, begeleide wandelsafari’s en game drives zijn aantrekkelijke activiteiten die bij de lodge zijn te boeken zijn.

De game drives vinden plaats in 4×4-safari voertuigen en biedt gasten de kans om groot wild te zien en te genieten van een buffet maaltijd aan de oevers van de machtige Zambezi Rivier.

Andere activiteiten zijn onder andere raften in de rivier en en paardrijden door gebieden met een hoge concentratie van wildlife en in een prachtige natuur.

Een gratis shuttle vertrekt om het uur om u naar het centrum, de watervallen en of de ‘Booma Bar’ te brengen.

Boek uw verblijf bij Victoria Falls Safari Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin