Vuma Hills Tented Camp

Mikumi National Park

Vuma Hills Tented Camp, Mikumi NP ***

Vuma Hills Tented Camp is een permanent tented lodge gelegen ten zuidwesten van Mikumi Nationaal Park op ongeveer 15 minuten van de gate.

Vuma Hills is gebouwd tegen de gelijknamige heuvel en beschikt over een fraai panoramisch vergezicht met op de achtergrond de bergketens van Uluguru en Rubeho.

In het totaal zijn er 16 grote safari-tenten met een ligging rondom Vuma Hill. De tenten staan op een verhoogd houten platform en beschikken over een privé veranda voorzien van een zithoek met uitzicht.

De safari-tenten hebben een oud koloniale inrichting met comfortabele bedden en met en-suite faciliteiten bestaande uit een douche en toilet.

De gemeenschappelijke ruimte bestaan uit een restaurant en bar met uitzicht over het zwembad en over de schijnbaar eindeloze vlaktes. In het rietgedekte restaurant worden de maaltijden geserveerd.

Het zwembad ligt achter het restaurant in de schaduw van acaciabomen. Hier kunt u heerlijk tijdens de heetste uurtjes van de dag verkoeling zoeken en relaxen.

De activiteiten bestaan uit game drives. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan Udzungwa Mountain National Park voor een wandeling.

Boek uw verblijf bij Vuma Hills Tented Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin