Vumbura Plains

Okavango Delta

Vumbura Plains, Okavango Delta *****

Vumbura Plains is een zeer luxe kamp en ligt in een privéconcessie in het uiterste noorden van de Okavango Delta. De 60.000 hectare grote concessie wordt gehuurd van de aangrenzende Kwedi gemeenschap en biedt een verscheidenheid aan natuurschoon en wilde dieren.

Vumbura Plains bestaat uit twee afzonderlijke kampen elk met haar eigen gemeenschappelijke ruimte bestaande uit een restaurant, lounge en bar en gelegen onder een schaduwrijk bladerdak van Jackalberry bomen.

Vumbura beschikt over een prachtig uitzicht over de vlaktes. Een kampvuur op een gezellige houten dek met lekkere kussens en wat zich uitstrekt richting de vlaktes is ideaal voor bewonderen van de rijke sterrenhemel. Vumbura Plains overtreft alle verwachtingen van een klassiek safari kamp. Elk van de kamers zijn aan drie zijden open en liggen op een eigen platform. Een slaapkamer, een living en een badkamer met binnen- en buitendouche completeren het geheel terwijl u vanaf uw gezellige privéveranda de wilde dieren kunt bekijken of gewoon heerlijk kunt ontspannen bij uw eigen plunch pool.

De activiteiten worden zowel op het water las op het land aangeboden. Alle activiteiten richten zich op het verkennen van de vele en verschillende soorten habitats. Of het nu in een open safari voertuigen, te voet, per mokoro (traditionele kano’s ) of per boot is. In deze spectaculaire omgeving, heeft u als gast het voorrecht om van dichtbij leeuwen, luipaarden, olifanten, cheeta’s en buffels te observeren. Daarnaast zijn er natuurlijk tal van planteneters te bewonderen. De mogelijkheden voor vogelaars zijn fantastisch wat zich uitdrukt in zowel de aantallen als de verscheidenheid aan vogels.

De bijzondere ligging in het noorden van de Okavango Delta maakt de Vumbura concessie zo uniek. Het brede scala aan habitats maakt het mogelijk dat in het uitgestrekte gebied van de Okavango Delta bijna alle dieren vertegenwoordigd zijn.

Let op: Alle activiteiten zijn onderhevig aan seizoensgebonden veranderingen en weersomstandigheden en dus ook afhankelijk van de reistijd. Wandelsafari’s en mokoro activiteiten kunnen vooral tijdens het regenseizoen worden beïnvloed als gevolg van dichte vegetatie en beperkte zichtbaarheid.

Boek uw verblijf bij Vumburu Plains bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin