Vundu Camp

Mana Pools

Vundu Camp, Mana Pools ***+

Vundu Camp ligt in het hart van Mana Pools National Park langs de oevers van de Zambezi Rivier en ligt verscholen tussen een mooie rivierbos bestaande uit enorme oude Zambezi vijgebomen, de ebony, rain trees en mango- en tamarinde bomen.

Vundu Camp bestaat uit een hoofdgebouw en zeven rietgedekte canvas tented chalets. Een van de chalets is een familiekamer met vier bedden en een chalet is een bruidssuite. De andere chalets zijn grote ruime kamers met twee aparte bedden. Alle kamers en het hoofdgebouw bieden uitzicht op de Zambezi rivier.

Achter het kamp ligt een pan waar u onder een boom plaats kunt nemen en op een ontspannen manier kunt kijken naar de dieren die hier komen drinken.

De dagen dat u hier verblijft verlopen in principe op de volgende manier. U start na het opstaan met een kopje koffie en een licht ontbijt voordat u in de Land Rover stapt om op game drive te gaan.

Wanneer zich tijdens de game drive zich wat bijzonders laat zien, is het mogelijk om over te gaan naar een wandel safari. Dit is het geval wanneer u bijvoorbeeld verse sporen van interessante dieren ziet. De sporen kunnen dan gevolgd worden waarbij het best eens om leeuwen, wilde honden, een grote kudde buffels of een aantal grote oude “bull” olifanten gaat.

Na de ochtend activiteiten keert u terug in Vundu Camp voor de lunch en kunt u gebruik maken van een korte siësta. In de middag staat na een heerlijk kopje thee opnieuw een activiteit op het programma.

Een kanosafari is mogelijk, maar ook een opnieuw een game drive of wandel safari. Kanovaren is zeker een hoogtepunt, omdat het een unieke activiteit is die andere parken niet kunnen bieden. U ziet de dieren dan vanuit een geheel ander perspectief. Ook is het mogelijk om er een hele dag op uit te trekken. U krijgt dan een lunchpakket mee.

Vundu Camp is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar net dat beetje extra avontuur of juist een wat meer ontspannen tijd willen.

Boek uw verblijf bij Vundu Camp in Mana PoolsMana Pools bij Going Africa Safaris.

 

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin