Zambezi Expeditions

Mana Pools National Park

Zambezi Expeditions, Mana Pools NP ***+

Zambezi Expeditions is een mobile luxe tented camp en is de beste en een zeer avontuurlijke manier om Mana Pools aan de Zambezi rivier te ervaren.

Zambezi Expeditions is een intiem kamp met maximaal 8 bedden en erg geschikt voor privé safari’s en wordt voorafgaand aan uw komst opgezet midden in de natuur en aan de oevers van de Lower Zambezi rivier.

Het kamp biedt hiermee prima toegang tot de Lower Zambezi rivier en daarmee ook tot geweldige kanosafari’s op deze roemruchte rivier vol met krokodillen en nijlpaarden.

Zambezi Expeditions is een luxe mobile tentenkamp en is geopend van mei tot oktober.

Mana Pools National Park ligt in het noorden van Zimbabwe onder de machtige Zambezi Rivier welke de natuurlijke grens vormt met Zambia en zich een weg baant naar Mozambique en de Indische Oceaan.

Mana Pools is een legendarisch nationaal park en is bekend om zijn wilde dieren, de wildrijke oevers, de machtige Zambezi rivier en het prachtige uitzicht op de Zambezi escarpment. De combinatie van al deze factoren maken deze World Heritage site “een must” om op te nemen in uw reisschema naar Zimbabwe.

De accommodatie bestaat uit maximaal 6 tenten, met en-suite badkamer faciliteiten waaronder een flush-toilet en een alfresco warme bucket douche.

Het kamp voegt aan het luxe kamperen een nieuwe dimensie toe met een inrichting waar aan details is gedacht. Er zijn faciliteiten zoals 12 volt verlichting en oplaadmogelijkheden voor camera’s.

Een goed onderhouden mess tent met een eetkamer en zithoek completeren het geheel. Het Shona en Tonga personeel regelt uw maaltijden en uw overige wensen. In geval van nood is er de beschikking over een satelliettelefoon voor geval van nood.

Dieren die u kunt verwachten te zien zijn eland antilopen, olifanten, Afrikaanse wilde honden, water buck, en grote kuddes buffels, kudu antilopen, leeuwen en luipaarden. Daarnaast bestaat er ook een rijk waterleven en veel fantastische vogelsoorten.

De game drives worden gemaakt in open 4 x 4 landcruisers langs de oevers van de rivier en vormen belangrijkste hoogtepunten tijdens uw verblijf. De gidsen behoren tot de meest ervaren natuurkenners en professionele gidsen in Zimbabwe.

Boek uw verblijf bij Zambezi Expeditions bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin