Zambezi Queen

Chobe River Front - Namibie

Zambezi Queen, Namibië zijde ****

De Zambezi Queen is gelegen aan de oevers van de Caprivi Strip en vaart op de Chobe rivier op de grens van Namibië en Botswana.

De Zambezi Queen ligt aan de oevers van de Chobe National Park dat bekend staat om de variatie aan wilde dieren en in het bijzonder voor de 120.000 olifanten en meer dan 400 vogelsoorten.

Vanwege de ligging op ongeveer 80 km van Victoria Falls in Zimbabwe en 3 km van Kasane airport, duren de aankomst- en toegangsprocedures, inclusief vervoer per boot, slechts ongeveer 90 minuten.

Op de eerste en tweede niveau van de boot bevinden zich 14 tweepersoons hutten of twee aparte hutten met 2x eenpersoonsbedden, die allemaal een eigen balkon hebben. Daarnaast kunnen er vier master suites en 10 standaard hutten geboekt worden.

Op het bovendek zijn de eetzaal, een lounge, een open haard, een bar en een zwembad met een zonnedek. De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een bibliotheek met een telescoop om de sterren te bewonderen.

De activiteiten die worden aangeboden zijn onder andere bootsafari’s langs de oevers van de Chobe rivier, welke aan boord van kleine bootjes gemaakt worden, en een game drive met safari voertuigen in het park.

De vogels kunt u bekijken vanaf de grote boot of op de kleine bootjes. Ook een bezoek aan een traditioneel dorp in Namibië is een populaire activiteit op de Zambezi Queen. Tijdens het visseizoen, kunt u vanaf de boot vissen op de Tiger fish en Brasem.

Boek uw verblijf bij Zambezi Queen via Going Africa Safaris

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin