Zungulila Bush Camp

South Luangwa NP

Zungulila Bush Camp, South Luangwa NP ****

Zungulila Bush Camp is een onlangs geopend Bush Camp met een charmante uitstraling van het oude Afrika uit een vervlogen tijdperk.

Zungulila ligt op een heuvel met een adembenemend panoramisch uitzicht over de grote Kapamba vlakte in South Luangwa NP en op de naastgelegen rivier. De permanente natuurlijke waterpoelen trekt een diversiteit aan wilde en vogels aan.

Het kamp heeft een zeer afgelegen ligging en er zijn derhalve alleen maar wandelsafari’s mogelijk. De gidsen leiden u daarbij door de ongerepte wildernis en langs de oevers van de sprankelende Kapamba rivier. Een plek waar veel dieren hun dorst komen lessen.

Er is de beschikking over slechts vier ruime en luxe klassieke tenten onder een rieten dak verscholen. Elke tent heeft een privé veranda met uitzicht over de indrukwekkende omgeving. De stijlvolle interieur, een eigen badkamer, warm-en koud stromend water, buitendouches en gezonken dompelbad zorgen dat het u niet aan comfort ontbreekt. Twee van de tenten hebben twee aparte Queen size bedden. De andere twee tenten hebben een kingsize tweepersoons bed.

Daarmee biedt Zungulila plaats aan maximaal 8 personen.

Boek uw verblijf bij Zungulila Bush Camp voordelig bij Going Africa Safaris

Geopend de periode mei – januari

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin