Printen | E-mail

Autohuur Botswana

Autohuur Botswana. Naast de selfdrive routes die we aanbieden onder het kopje "selfdrive safari's" in de linker kolom, bieden we ook losse autohuur aan in Botswana. Autohuur in Botswana doen we voor diverse 4x4 auto's in de losse verhuur vanuit Maun. De back-up service is daarmee ook lekker dichtbij. Niet dat we verwachten dat een back-up service nodig is. We verhuren immers alleen maar jonge en de goed onderhouden Land Cruiser en Hilux.

Bent u dus geïnteresseerd in alleen een autohuur in Botswana en verder wilt u alles graag zelf regelen, dan kan dat. Met deze mogelijkheid tot losse autohuur in Botswana en samen met de selfdrive safari routes in Botswana, bieden wij u dus een compleet pakket aan mogelijkheden voor autohuur in Botswana. Onderstaand geven we de 4x4 auto’s weer die we in de losse autohuur in Botswana aanbieden.

De reden dat we op deze pagina alleen maar 4x4 auto's weergeven is dat we van mening zijn dat Botswana alleen maar per 4x4 bezocht kan worden wanneer u ook de bush in gaat. Voor de losse autohuur geven we de kenmerken en prijzen weer. Daarbij merken we op dat Going Africa Safaris alleen maar jonge auto’s in de autohuur in Botswana aanbied en geen auto’s die al ouder en afgeschreven zijn.
Helaas zien we dat bij andere aanbieders nog wel eens gebeuren zonder dat de klant weet dat het om een oudere en in principe in Botswana al afgeschreven auto’s gaat.

De autohuur in Botswana is dan weliswaar iets goedkoper, maar de risico’s kunnen navenant zijn. Met tot gevolg veel verlies van tijd waardoor uw besparing al snel teniet wordt gedaan.
Vraag dus altijd bij een autohuur in Botswana of het om jonge of om al afgeschreven auto's gaat. We zien er voldoende voorbeelden van tijdens onze reizen in Botswana.

Uw autohuur in Botswana start bij Going Africa Safaris

Autohuur Botswana Landcruiser 4x4

Autohuur Botswana Landcruiser 4x4


Lees meer »

Autohuur Botswana Toyota Hilux 4x4

Autohuur Botswana Toyota Hilux 4x4


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap