Autohuur Botswana

Land Cruiser en Hilux

Autohuur Botswana

Autohuur Botswana. Naast de selfdrive routes die we aanbieden onder het kopje “selfdrive safari’s” in de linker kolom, bieden we ook losse autohuur aan in Botswana. Autohuur in Botswana doen we voor diverse 4×4 auto’s in de losse verhuur vanuit Maun. De back-up service is daarmee ook lekker dichtbij. Niet dat we verwachten dat een back-up service nodig is. We verhuren immers alleen maar jonge en de goed onderhouden Land Cruiser en Hilux.

Bent u dus geïnteresseerd in alleen een autohuur in Botswana en verder wilt u alles graag zelf regelen, dan kan dat. Met deze mogelijkheid tot losse autohuur in Botswana en samen met de selfdrive safari routes in Botswana, bieden wij u dus een compleet pakket aan mogelijkheden voor autohuur in Botswana. Onderstaand geven we de 4×4 auto’s weer die we in de losse autohuur in Botswana aanbieden.

De reden dat we op deze pagina alleen maar 4×4 auto’s weergeven is dat we van mening zijn dat Botswana alleen maar per 4×4 bezocht kan worden wanneer u ook de bush in gaat. Voor de losse autohuur geven we de kenmerken en prijzen weer. Daarbij merken we op dat Going Africa Safaris alleen maar jonge auto’s in de autohuur in Botswana aanbied en geen auto’s die al ouder en afgeschreven zijn.
Helaas zien we dat bij andere aanbieders nog wel eens gebeuren zonder dat de klant weet dat het om een oudere en in principe in Botswana al afgeschreven auto’s gaat.

De autohuur in Botswana is dan weliswaar iets goedkoper, maar de risico’s kunnen navenant zijn. Met tot gevolg veel verlies van tijd waardoor uw besparing al snel teniet wordt gedaan.
Vraag dus altijd bij een autohuur in Botswana of het om jonge of om al afgeschreven auto’s gaat. We zien er voldoende voorbeelden van tijdens onze reizen in Botswana.

Uw autohuur in Botswana start bij Going Africa Safaris

Er zijn geen huurauto's gevonden
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag