Autohuur Namibië - veilig en betrouwbaar

Autohuur Namibië - 4x4 autohuur voor kamperen en lodges.

Autohuur Namibië

Autohuur Namibië – Naast de self drive routes die we aanbieden, bieden we ook losse “autohuur Namibië” aan. 

Autohuur Namibië doen we met diverse 4×4 auto’s en verhuurders in de losse verhuur.

Bent u alleen geïnteresseerd in de autohuur en regelt u verder graag alles zelf! Met de losse “autohuur Namibië” en samen met de selfdrive safari routes in Namibië, bieden wij u dus een compleet pakket aan mogelijkheden voor uw autohuur in Namibië aan.

Hieronder geven we een groot aantal auto’s weer die we voor de losse autohuur aanbieden. De reden dat we voor de autohuur in Namibië alleen maar 4×4 auto’s weergeven is dat we van mening zijn dat Namibië het best per 4×4 bezocht kan worden. Daarmee zeggen we zeker niet dat rondreizen in 2×4 auto in Namibië niet mogelijk is. Maar ons advies is om vanaf de C-wegen in Namibië wel met een 4×4 auto te rijden.

Dit geeft veel meer comfort en is dus minder vermoeiend. Daarbij is het ook mogelijk om wat grotere afstanden te overbruggen. Hoewel veel wegen in Namibië doorgaans goed te berijden zijn, blijft een 2×4 auto toch vaak achter qua snelheid en comfort. Daarbij liggen de meeste 4×4 auto’s hoger op de weg en zijn ook veiliger.

Voor de losse autohuur geven we de kenmerken en prijzen van de diverse auto’s weer. Staat de door u gewenste auto er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.
Bij de autohuur verhuurt Going Africa Safaris alleen maar jonge auto’s en geen auto’s die al ouder en afgeschreven zijn of zogenaamde Value Cars of van Africa on Wheels.

Helaas zien we dat bij andere aanbieders nog wel eens gebeuren zonder dat de klant weet dat het om een oudere en in principe in Namibië al afgeschreven auto gaat. De autohuur is dan weliswaar iets goedkoper, maar de risico’s kunnen navenant zijn. Vraag dus altijd bij een autohuur of het om jonge of al afgeschreven auto’s gaat. Tijdens onze (studie)reizen door Namibië en Botswana hebben we daar voldoende voorbeelden van gezien.

Verder geven we ook graag onze favoriete autoverhuurder aan. Dat is met stip ASCO. Goede en jonge kwaliteit auto’s en service. Misschien wel net iets duurder, maar u zult de verschillen zeker onderweg gaan zien. Neemt u met wat minder genoegen, dan zijn Caprivi Car of Kea/Britz mogelijkheden. Maar zoals aangegeven, we zien wel verschillen in auto’s en kwaliteit en/of service.

Denk bijvoorbeeld aan de banden, aanwezigheid van een bull-bar, etc…. Maar ook in afhandeling van eventuele schades. Verder vervangt ASCO jaarlijks een groot deel van hun auto’s zodat de auto’s niet ouder zijn dan drie jaar of een onaanvaardbaar aantal kilometers heeft gemaakt.
Verder zijn er ook verschillen in de voorwaarden van de verhuurders. Vandaar dat we deze ook graag op onze website plaatsen en u ze kunt vergelijken.

Autohuur Namibië is onze specialiteit en we werken in principe samen met maar één betrouwbare lokale verhuurder.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Autohuur Namibie regelt u het goedkoopst via Going Africa Safaris.

TOYOTA SINGLE CAB 4X4 2.4 TD – 2 personen – Manual – Turbo Diesel

TOYOTA SINGLE CAB CAMPING 4X4 2.4 TD – voor 2 personen – Manual – Turbo Diesel

TOYOTA DOUBLE CAB 4X4 2.4TD 4×4 – voor 4-5 personen – Manual – Turbo Diesel

TOYOTA DOUBLE CAB CAMPING voor 2 personen, 4X4 2.4TD – Manual – Turbo Diesel

TOYOTA DOUBLE CAB CAMPING 4pax, 4X4 2.4TD – Manual – Turbo Diesel

TOYOTA DOUBLE CAB AUTOMAAT 4-5 pax, 4X4 2.4TD Turbo Diesel

TOYOTA DOUBLE CAB CAMPING AUTOMAAT – 2 personen, 4X4 2.4TD – Manual – Turbo Diesel

TOYOTA DOUBLE CAB AUTOMAAT CAMPING 4 pax, 4X4 2.4TD – Manual – Turbo Diesel

TOYOTA SAFARI 4 -5 personen, 4X4 2.8TD – Automaat – Turbo Diesel

TOYOTA SAFARI CAMPING 2 personen, 4X4 2.8TD – Automaat – Turbo Diesel

TOYOTA SAFARI CAMPING 4 personen, 4X4 2.8TD – Automaat – Turbo Diesel

TOYOTA LAND CRUISER 79 4X4 4.2D – voor 4 – 5 personen – Manual – Turbo Diesel

Ervaring van de laatste drie jaar leert dat wanneer u in april/mei en juli/augustus op self drive wilt in Namibië, u dan zeker voor december het jaar ervoor uw self drive of autohuur in Namibië dient te hebben geboekt. Beschikbaarheid van de auto begint dan al een probleem te worden.
Maakt u een uitstap naar Botswana en heeft u campsites in de parken nodig, dan adviseren we u al enkele maanden eerder te starten met de voorbereidingen.

Link

Reisadvies Buitenlandse Zaken

Wikipedia Namibie