Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.

Printen | E-mail

A´Zambezi River Lodge, Victoria Falls ***

A'Zambezi River Lodge ligt in Victoria Falls op slechts 4 kilometer stroomopwaarts van de Victoria watervallen en 25 kilometer van de luchthaven.

A'Zambezi River Lodge heeft een fraaie ligging aan de oevers van de machtige Zambezi Rivier en in de periferie van Zambezi National Park. De fantasierijke architectuur past goed bij de weelderige groene gazons. A'Zambezi River Lodge is het perfecte toevluchtsoord om te ontspannen en om tot rust te komen in de rustige sfeer van de Afrikaanse wildlife van het nationale park en de natuur, terwijl u geniet van de faciliteiten van A'Zambezi River Lodge.

A'Zambezi River Lodge is de enige stadsaccommodatie met een directe ligging aan de rivier. A'Zambezi River Lodge is een wat grotere accommodatie en beschikt over 88 comfortabele kamers die allen zijn voorzien van airconditioning, en-suite badkamers, gratis thee/koffie faciliteiten, een telefoon en satelliet televisie. A'Zambezi River Lodge beschikt ook over 4 executive suites met een bar, lounge en spa-bad en twee interconnecting kamers voor families.

A'Zambezi River Lodge is gebouwd onder een groot rietgedekt dak en gasten hebben een fantastisch uitzicht op de majestueuze Zambezi Rivier. A'Zambezi River Lodge beschikt over 2 restaurants en kan voldoen aan alle dieetwensen. "Amulonga" is een buffet en à la carte restaurant waar gasten kunnen genieten van authentieke eetgelegenheid onder de sterren. Het ontbijt kan in de tuin worden genoten en de lunch langs de rivier.
A'Zambezi River Lodge biedt in de avond live Afrikaanse muziek en dans aan waardoor gasten vermaakt worden tijdens het al fresco diner.

A'Zambezi River Lodge beschikt over faciliteiten en activiteiten zoals; een zwembad, diverse bars, barbecue gebieden, een kinderspeelplaats. Er kunnen boten worden gehuurd voor een cruise over de Zambezi River. Een courtesy bus rijdt elk uur tussen A'Zambezi River Lodge en het stadscentrum. Waardoor het eenvoudig is om even curio inkopen in het centrum van de stad te doen of deel te nemen aan de vele activiteiten zoals wild en vogels kijken, golfen, een natuurwandeling, een bezoek aan een krokodillen- en slangenboerderij en voor het meer avontuurlijke, white water rafting, bungee jumping of paardrijden. Alle activiteiten kunnen geboekt worden bij de receptie. 
 
Boek uw verblijf bij A'Zambezi River Lodge bij Going Africa Safaris.
 
AZambezi River Lodge« Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap