ZoekenNieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Beste verkochte safari's in Afrika. Graag houden we u op de hoogte van onze best verkochte safari reizen en selfdrive reizen in Afrika.

19-daagse Botswana speciale kampeersafari in september 2020

Speciale kampeersafari Botswana. Dit is een speciaal door Going Africa Safaris en Bush Ways samengestelde speciale kampeersafari naar de mooiste wildgebieden van Botswana in een rustig reistempo. Vertrek 1 x per jaar in september. "Beste keuze met meerdere nachten op een plek"


Lees meer »

Prive kampeersafari Botswana

Voorbeeld route voor een prive kampeersafari in Botswana. Een safarivorm die veel mensen tot de verbeelding spreekt. Eigen route en eigen tempo om maximaal te profiteren van wat de bush in Botswana te bieden heeft. "Aantrekkelijk geprijsd" 


Lees meer »

10-daagse luxe kampeersafari Northern Highlights Botswana

Een luxe kampeersafari en comfortabele mobile kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana met en-suite tenten die voor u worden opgezet terwijl u op game drive bent en volop geniet van de natuur. "luxe kamperen"  


Lees meer »

7-daagse luxe mobile kampeersafari Botswana

Tijdes deze luxe mobile kampeersafari door Botswana reist u in een groep en kampeert in grote 3x3 meter canvas koepeltenten midden in de bush op prive gelegen speciale kampeerplekken.


Lees meer »

Selfdrive Botswana met pre-booked campsites in de nationale parken

Route A. 15-daagse pre-booked selfdrive Maun to Maun via Kubu Island met gereserveerde campsites in de nationale parken. Een selfdrive 4x4 safari naar de hoogtepunten van Botswana. We werken met jonge 4x4 auto's. "gratis selfdrive advies"


Lees meer »

11-daagse betaalbare budget lodge safari Botswana

Een zeer betaalbare budget lodge safari van Maun naar Victoria Falls in Zimbabwe. U vertrekt vanaf Maun via Moremi GR, Khwai Area, Savuti en Chobe NP naar de watervallen in Zimbabwe. €€€


Lees meer »

17-daagse unieke luipaard safari naar o.a. Central Kalahari GR

Kampeersafari Botswana. Een unieke en zeer complete en avontuurlijke kampeersafari door Botswana met Central Kalahari als prominent reisdoel. Natuurlijk ontbreken de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe niet.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

15-daagse Botswana Wildlife Breakaway comfortabele safari

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibie. U reist in een kleine groep. "populaire keuze"


Lees meer »

11-daagse Bushways visarend of fish eagle kampeersafari

Kampeersafari Botswana. Populaire visarend kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana. U bezoekt de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe met deze korte kampeersafari door Botswana.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

28-daagse Namibië en Botswana safari, vanaf € 1.565,00

Een selfdrive safari langs de hoogtepunten van Namibië en Botswana. Een combinatie van landschappelijke schoonheid en wildife. "Een prima selfdrive combinatie"


Lees meer »

10-daagse Tanzania Leisure the North lodge safari

Tanzania lodge safari. Deze luxe lodge, tented camp safari laat u op een uitgebalanceerde manier vijf nationale parken in Tanzania zien. Met uw privé gids/chauffeur maakt u uw gamedrives en gaat u op zoek naar de wilde dieren die in de parken in grote aantallen voorkomen.


Lees meer »

21-daagse Namibië selfdrive naar centraal Namibië € 1.158,00

Deze selfdrive safari is met name gericht op centraal Namibië met belangsrijkste hoogtepunten Hardap Dam, Duwisib Kasteel, Sossusvlei, Cape Cross. de Himba's, Etosha en Cheeta opvang Farm. "een top selfdrive door Namibië"


Lees meer »

13-daagse Tanzania Wilderness klassieke lodge safari

Deze unieke lode safari bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt niet alleen de bekende parken te zien waar er lange game drives worden gemaakt, maar ook de meer afgelegen en stillere gebieden in Tanzania worden bezocht. 


Lees meer »

11-daagse Zambia kampeersafari Lower Zambezi en South Luangwa

Zambia kampeersafari naar Lower Zambezi en South Luangwa kan die op twee verschillende niveaus gemaakt kan worden. 


Lees meer »

15-daagse West en Zuid Tanzania fly-in lodge safari naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Ruaha, Katavi en Swahili coast.

West en Zuid Tanzania fly-in lodge safari. Met deze prachtige fly-in lodge safari bezoekt u de nog niet drukbezochte parken in het westen en zuiden van Tanzania met een afsluiting bij Swahili coast. "The Best Kept Secret" is een passende naam voor deze geweldige fly-in lodge safari.


Lees meer »

11-daagse Luxe fly-in safari Selous GR, Ruaha NP en Ras Kutani

Een prachtige fly-in safari naar de afgelegen wildlife gebieden Ruaha National Park en Selous Game Reserve met een afsluiting bij Ras Kutani in Zuid-Tanzania. Dit is een safari in haar puurste vorm en met alleen maar top accommodaties en top bestemmingen.


Lees meer »

Zambia lodge safari 13-daagse - Kafue, South luangwa en Lower Zambezi

Een unieke Zambia lodge safari waarin Mukambi in Kafue, South Luangwa en Lower Zambezi centraal staan. Tevens bezoekt de Victoria watervallen in Livingstone. "unieke safari" €€€€


Lees meer »

Zambia lodge safari - 8-daagse Kafue Mukambi experience

Beleef de ongerepte wildernis van Kafue national park met een grote diversiteit aan dieren in een van de meest vooraanstaande natuurparken van Zambia. Een combinatie safari met Mukambi lodge, Fig Tree Camp en Busanga plains camp. "dé Mukambi experience" €€€


Lees meer »

11-daagse Zimbabwe lodge safari naar de hoogtepunten van Zimbabwe.

Deze 11-daagse Hoogtepunten van Zimbabwe lodge safari is een luxe privé lodge safari naar de volgende hoogtepunten van Zimbabwe; Victoria Falls, Lake Kariba, Mana Pools en Hwange NP. €€€


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap