Botswana safari, unieke reizen door Botswana

Botswana safari reizen lodge-, kampeer- en selfdrive safari's

Botswana safari reizen door een land met unieke, ultieme en avontuurlijke safari mogelijkheden

Botswana safari reizen. Ervaar Botswana met Going Africa Safaris.

Botswana, een land waar we zelf al zoveel voetsporen hebben achtergelaten tijdens onze studie en safari reizen. Reizen in Botswana heeft onbegrensde safari mogelijkheden en tijdens Botswana safari reizen kunt u nog steeds ongehinderd dagen achter elkaar door de bush reizen op zoek naar de wilde dieren.

De Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Chobe National Park, Central Kalahari Game Reserve en Makgadikgadi- en Nxai Pan National Park kennen na méér dan 25 bezoeken nauwelijks nog geheimen voor ons.

Botswana is een prachtige en veilige bestemming om doorheen te reizen of om een avontuurlijke kampeersafari, een luxe lodge safari of een selfdrive safari te maken. Voor de ware safari enthousiast is Botswana een “must”. Hier hebt u nog niet het gevoel in een National Park ”of een Game Reserve” te zijn. Een garantie voor een unieke, vrije en exclusieve safari reizen.

Ooit tijdens uw safari reizen al eens oog in oog gestaan met de fameuze groep leeuwen genaamd de “Elephant killers from Savuti? Of een kolossale bull Elephant op een paar meter afstand geruisloos horen passeren?

Nergens anders dan in Botswana bent u op zo’n exclusieve wijze getuige van de flora en fauna welke Botswana te bieden heeft.

Een Botswana safari start bij Going Africa Safaris.

Thema

Opgenomen gebied

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€

Tijdens deze 8-daagse Okavango Delta wandelsafari bezoekt u de delta op een unieke manier weg van de gebaande paden. Privé met professionele wandelgids. **NIEUW**

€€€

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibië. U reist in een kleine groep. “populaire keuze”

€€€

Deze lodge groepssafari vormt een cirkelvormige route in het noordelijk deel van Botswana met een combinatie met Hwange NP in Zimbabwe. U overnacht in eenvoudige doch goede accommodaties. Deze lodge groepssafari begint en eindigt in Victoria Falls.

€€€

Een unieke luxe lodge safari Botswana en Zimbabwe waarbij u start in het Khwai Concessie/Moremi en vervolgens het Chobe gebied in Botswana en Hwange NP en Victoria Falls in Zimbabwe bezoekt.

Deze self drive Namibië Botswana – 28-daagse self drive Cross Border is een self drive langs de hoogtepunten van Namibië en eindigend bij Chobe in Botswana met de mogelijkheid om Victoria Falls in Zimbabwe te bezoeken. “Een prima self drive combinatie”

€€€€€

Fly-in safari Botswana. Hoewel “Odyssey” eigenlijk “een lange zware tocht” betekent, valt het met de zwaarte reuze mee. U wordt vooral verwent tijdens dit luxe avontuur in Botswana.

€€€

Een Botswana luxe groepskampeersafari waarbij twee nachten voorafgaande en twee nachten na deze groepskampeersafari op eigen gelegenheid extra nachten in de Okavango Delta en in Victoria Falls verblijft. “aanrader”

€€

Kampeer groepsreis Botswana. Een unieke en zeer complete en avontuurlijke kampeer groepsreis door Botswana met Central Kalahari als prominent reisdoel. Natuurlijk ontbreken de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe niet.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Botswana kampeerreis. Een korte maar mooie safaribeleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe River Front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibie.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Kampeersafari Botswana. Populaire visarend kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana. U bezoekt de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe met deze korte kampeersafari Botswana.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

De Botswana specialist

Going Africa Safaris is dé Botswana specialist voor reizen en safari’s naar Botswana. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, (luxe) kampeersafari’s of een selfdrive safari reizen gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Botswana.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Botswana. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Botswana wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Botswana optimaal te genieten.

Botswana reizen en safaris die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.

Unieke en complete safari reizen naar Botswana starten bij Going Africa Safaris. Going Africa Safaris is de specialist voor uw Botswana reizen en Botswana safaris.

Of het nu om een kampeersafari, luxe lodge safari of om selfdrive safari reizen in Botswana gaat.

Botswana safari