Bush Ways Safaris

Going Africa Safaris is dé partner van Bush Ways Safaris.

Bush Ways Safaris

Bush Ways Safaris is al sinds 2002 onze vaste partner voor kampeersafari’s in Botswana.

Ja, u leest het goed, al ruim voordat we Going Africa Safaris in 2007 starten, werkten we al samen met Bush Ways Safaris.

Onze speciale kampeersafari in Botswana organiseerden we namelijk al 1 of 2 keer per jaar vanaf het jaar 2002. Belangstellenden konden toen op inschrijving mee en deze specials werden meteen erg populair met mensen die vaak voor een tweede keer (of zelfs meer) mee op kampeersafari gingen.

Een jarenlange intensieve samenwerking niet alleen gebaseerd op onze gezamenlijke motivatie en visie, maar zeker ook op basis van wederzijdse vriendschap en vertrouwen is vanaf 2002 ontstaan. Een unieke combinatie in de reiswereld die nadrukkelijk verder reikt dan het alleen verkopen van safari’s.

“You belong to the family”, is een van de uitspraken van Bushways Safaris . Iets waar we uiteraard erg trots op zijn en onze jarenlange samenwerking nog eens onderstreept.

De eerste tien jaar zijn we zelf steeds met onze special mee geweest. Als geen andere touroperator of reisorganisatie weten we wat de avontuurlijke kampeersafari’s te bieden hebben. Dat we zo vaak met onze special zijn mee geweest, is geen wonder. We durven te beweren dat de kampeersafari’s van Bush Ways Safaris op alle fronten de beste kwaliteit bieden.

Voor Bush Ways Safaris is Going Africa Safaris dan ook dé partner in Nederland en België. Bent u op zoek naar een perfect georganiseerde avontuurlijke kampeersafari? Bij Going Africa Safaris bent u aan het juiste adres. Door onze vele persoonlijke ervaringen kunnen we u als geen ander over deze avontuurlijke kampeersafari’s informeren en kunnen we bijzondere aanbiedingen doen.

Alles is erop gericht om zo lang mogelijk in de nationale parken van Botswana te verblijven. Hierdoor beleeft u Botswana op de beste manier. Het kamperen midden in de bush op HATAB-kampeerplaatsen is een unieke ervaring. Zonder hekken en geen andere toeristen in de buurt verblijft u alleen met uw eigen groep van maximaal twaalf personen op deze HATAB-kampeerplaats en geniet u van de geluiden van de bush.

U moet niet verrast zijn wanneer een olifant, leeuw, luipaard, hyena of ander dier de campsite bezoekt terwijl u rond het kampvuur zit na te genieten van wat de dag u gebracht heeft. Een fantastische ervaring die we gaandeweg de jaren zeer regelmatig zelf hebben meegemaakt. Unieke belevingen die u ook kunt ervaren met deze avontuurlijke groepskampeersafari’s in Botswana.

Alle kampeersafari’s hebben een gegarandeerd vertrek. Bent u dus de enige die geboekt heeft, dan gaat de safari ook gewoon door en heeft u eigenlijk een privé kampeersafari. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit niet vaak voorkomt. Dit zijn gewoon de beste kampeersafari’s die u in Botswana kunt maken en zijn ook erg populair.

Bent u dus op zoek naar een avontuurlijke groepskampeersafari in Botswana die ook nog betaalbaar is, bekijk dan de kampeersafari’s op onze website. We geven u graag meer advies over de verschillende safari mogelijkheden.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en ontvang meer informatie over aantrekkelijke kortingen op aanvullende kosten.

Bush Ways Safaris biedt de onderstaande (kampeer)safari’s aan.

Thema

Opgenomen gebied

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€

Deze lodge groepssafari vormt een cirkelvormige route in het noordelijk deel van Botswana met een combinatie met Hwange NP in Zimbabwe. U overnacht in eenvoudige doch goede accommodaties. Deze lodge groepssafari begint en eindigt in Victoria Falls.

€€

Kampeer groepsreis Botswana. Een unieke en zeer complete en avontuurlijke kampeer groepsreis door Botswana met Central Kalahari als prominent reisdoel. Natuurlijk ontbreken de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe niet.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Botswana kampeerreis. Een korte maar mooie safaribeleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe River Front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibie.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Kampeersafari Botswana. Populaire visarend kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana. U bezoekt de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe met deze korte kampeersafari Botswana.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Groep kampeerreis Botswana. Een korte maar krachtige safari beleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe River Front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibië. “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

€€

Botswana kampeer groepsreis. Dit is een speciale kampeersafari door Botswana welke 1 keer per jaar vertrek en alleen via Going Africa Safaris te boeken is. Tijdens deze Botswana kampeer groepsreis bezoekt u in een rustig tempo de mooiste wildgebieden van Botswana. “Beste keuze met meerdere nachten op een plek”

€€

Groep kampeersafari Botswana. Deze leeuw groep kampeersafari Botswana is een veelzijdig avontuur naar de belangrijkste wildgebieden in het noorden van Botswana.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Botswana kampeersafari. Deze Botswana kampeersafari staat helemaal in het teken van Central Kalahari en haar bewoners. Beleef de vlaktes, sta oog in oog met de black maned Kalahari lion en bezoek de bosjesmannen in Botswana.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

€€

Kampeer groepssafari. Met deze avontuurlijke olifant kampeersafari door Botswana en de Caprivi in Namibië bezoekt u het noorden van Botswana. Een rondje Okavango Delta waarmee u alle belangrijke parken bezoekt. “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

€€

Tijdes deze Botswana luxe mobile kampeersafari reist u in een groep van maximaal 9 personen en kampeert in grote 3×3 meter canvas koepeltenten midden in de bush op privé gelegen speciale kampeerplekken.

De Botswana specialist

Going Africa Safaris is dé Botswana specialist voor reizen en safari’s naar Botswana. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, (luxe) kampeersafari’s of een selfdrive safari reizen gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Botswana.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Botswana. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Botswana wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Botswana optimaal te genieten.

Botswana reizen en safaris die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.

Unieke en complete safari reizen naar Botswana starten bij Going Africa Safaris. Going Africa Safaris is de specialist voor uw Botswana reizen en Botswana safaris.

Of het nu om een kampeersafari, luxe lodge safari of om selfdrive safari reizen in Botswana gaat.