Groepsreizen Botswana

Going Africa Safaris is de groepsreizen Botswana specialist.

Groepsreizen Botswana

Vanaf 1996 hebben we bijna jaarlijks zelf Botswana al via groepsreizen Botswana ontdekt.

Bij elkaar hebben we ruim meer dan een jaar in de bush van Botswana in een tentje overnacht. Wat dat betreft heeft Botswana geen geheimen meer voor ons en kunnen we u uitstekend over groepsreizen Botswana adviseren.

Er zijn namelijk veel verschillen in aanbieders en routes. Voor u het weet boekt u een safari waarbij u de parken van Botswana slechts vluchtig bezoekt. Vaak zie je dat bij safari’s die in een reis meerdere landen bezoekt. Botswana is juist een bestemming welke u voor bush en een verblijf in de parken bezoekt. Buiten de parken is Botswana gewoon minder aantrekkelijk. U ziet toch ook liever wilde dieren in plaats van asfalt?

Er is een erg ruim aanbod aan groepsreizen Botswana. We horen het vaker, dat u als reiziger door de bomen het (spreekwoordelijke) bos niet meer ziet. Dat komt mooi uit. U heeft Going Africa Safaris gevonden en laten we, met onze méér dan 25 bezoeken aan Botswana, nu net dé specialist zijn in deze reisvormen.

Going Africa Safaris heeft voor u (een nog steeds) ruime selectie gemaakt aan groepsreizen Botswana. Een groepsreis kan op basis van budget kamperen, luxe kamperen en accommodaties. Voor elke wat wils.

Gelet op ons ruime en betrouwbare netwerkt in Botswana, waarmee we al vanaf het begin mee samenwerken, is het voor ons mogelijk om zeer gunstige prijzen en kortingen te hanteren.

Alle groepsreizen in Botswana staan onder begeleiding van een Engelstalige gids en bestaan uit een internationaal gezelschap. Afhankelijk van de safarivorm varieert de groepsgrootte van maximaal zes of zeven personen bij de luxere kampeer groepsreizen tot twaalf personen bij de geaccommodeerde groepsreizen en budget kampeersafari’s. Het merendeel van de groepsreizen kent een gegarandeerd vertrek. Bij enkele safari’s is het vertrek gegarandeerd bij twee of vier personen.

We beseffen dat ons aanbod aan groepsreizen Botswana nog steeds ruim is. We hebben echter wel het kaf van het koren weten te scheiden en staan dan ook graag garant voor een fantastische bushbeleving in Botswana.

We hopen dat u met onze keuzes een uitstekende indruk krijgt van de mogelijkheden. Bij vragen adviseren we u graag verder om tot een juiste keuze te komen.

Kortom, u bent slechts een e-mail of telefoongesprek verwijderd van onze service. De juiste belevenis begint bij Going Africa Safaris, dé safari specialist voor groepsreizen in Botswana.

Thema

Opgenomen gebied

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibië. U reist in een kleine groep. “populaire keuze”

€€€

Deze lodge groepssafari vormt een cirkelvormige route in het noordelijk deel van Botswana met een combinatie met Hwange NP in Zimbabwe. U overnacht in eenvoudige doch goede accommodaties. Deze lodge groepssafari begint en eindigt in Victoria Falls.

€€€

Een Botswana luxe groepskampeersafari waarbij twee nachten voorafgaande en twee nachten na deze groepskampeersafari op eigen gelegenheid extra nachten in de Okavango Delta en in Victoria Falls verblijft. “aanrader”

€€

Kampeer groepsreis Botswana. Een unieke en zeer complete en avontuurlijke kampeer groepsreis door Botswana met Central Kalahari als prominent reisdoel. Natuurlijk ontbreken de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe niet.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Botswana kampeerreis. Een korte maar mooie safaribeleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe River Front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibie.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Kampeersafari Botswana. Populaire visarend kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana. U bezoekt de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe met deze korte kampeersafari Botswana.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Groep kampeerreis Botswana. Een korte maar krachtige safari beleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe River Front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibië. “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

€€

Botswana kampeer groepsreis. Dit is een speciale kampeersafari door Botswana welke 1 keer per jaar vertrek en alleen via Going Africa Safaris te boeken is. Tijdens deze Botswana kampeer groepsreis bezoekt u in een rustig tempo de mooiste wildgebieden van Botswana. “Beste keuze met meerdere nachten op een plek”

€€

Botswana luxe kampeersafari. De Botswana luxe kampeersafari is een perfecte korte maar intensieve en avontuurlijke luxe kampeersafari door Moremi en het wildrijke Khwai community concessie gebied. Perfect dus voor degenen die wat korter kan genieten van Botswana. Maar ook perfect om te combineren met lodges voorafgaande en na de safari en eventueel met de Victoria Watervallen.

€€

Groep kampeersafari Botswana. Deze leeuw groep kampeersafari Botswana is een veelzijdig avontuur naar de belangrijkste wildgebieden in het noorden van Botswana.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

De Botswana specialist

Going Africa Safaris is dé Botswana specialist voor reizen en safari’s naar Botswana. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, (luxe) kampeersafari’s of een selfdrive safari reizen gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Botswana.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Botswana. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Botswana wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Botswana optimaal te genieten.

Botswana reizen en safaris die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.

Unieke en complete safari reizen naar Botswana starten bij Going Africa Safaris. Going Africa Safaris is de specialist voor uw Botswana reizen en Botswana safaris.

Of het nu om een kampeersafari, luxe lodge safari of om selfdrive safari reizen in Botswana gaat.

groepsreizen Botswana