Namibië rondreis - ultieme vrijheid

Namibië rondreis, self drive reizen en kampeer- en comfortabele safari´s

Namibië rondreis - ervaar uw ultieme vrijheid met Going Africa Safaris.

Namibië rondreis – ervaar uw Namibië avontuur met Going Africa Safaris.

Een Namibië rondreis, wordt ongetwijfeld één van uw mooiste reiservaringen. Het dunbevolkte land waar enorme stiltes u begeleiden tijdens uw reis.

Landschappen, ongerept en eindeloos doorkruist u. Een blauwe Antarctische zee is een naaste buur van de prachtige duinen die gezamenlijk een misschien wel spookachtig natuurwonder vormen.

In geen ander land kleurt het landschap zo fantastisch op in de zon en de blauwe hemel. Bergen steken ruig af in het landschap. Er is geen moment van de dag dat de enorme zandheuvels hetzelfde kleuren. Nergens anders contrasteren landschappelijke vlaktes, bergen, woestijngebieden, duinen en water zo adembenemend met elkaar.

Liefhebbers van het dierenleven, natuur en vergezichten komen niets te kort, het is perfect voor vogelaars, maar ook wandeltochten door de canyon’s zijn mogelijk. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke uitgebreide keuken, gekenmerkt door veel “wild” en goede Afrikaanse wijnen.

Met gemiddeld 300 zonnedagen per jaar behoort ook relaxen aan de Atlantische kust tot de mogelijkheden. De diversiteit van het land leent zich prima voor uiteenlopende reeks van activiteiten zoals wildsafari’s, wandeltochten, het bezoeken van lokale gemeenschappen, vissen, dieren spotten of het maken van boottochten in de Delta’s.

Populaire bestemmingen in Namibië zijn onder andere; Sossusvlei, Dead Vlei, Duin-45, Etosha National Park, Fish River Canyon, Himba stam, Spitzkoppe, Epupa Falls en Klein Aus Vista. Er zijn echter nog veel meer lokale bestemmingen de moeite van het bezoeken waard.

Thema

Opgenomen gebied

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen

Accommodaties

€€€

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibië. U reist in een kleine groep. “populaire keuze”

Deze privé kampeersafari Namibië – is een comfortabele en avontuurlijke kampeersafari waarbij u Etosha, Kaokoland, Cape Cross, Swakopmund en Sossusvlei bezoekt.

€€

Tijdens deze klassieke groepsreis Namibië verkent u de hoogtepunten van Namibië en overnacht u  4 nachten luxe avontuurlijk mobile camp en 7 nachten in een accommodatie.

€€€€

Deze guided lodge safari Namibië is een fraaie luxe lodge safari door zuidelijk en midden Namibië. U bezoekt de belangrijkste hoogtepunten van Namibië onder begeleiding van een gids

€€

Rondreis Namibië – Tijdens deze rondreis Namibië bezoekt u in een rustig tempo de meeste hoogtepunten van Namibië.  Een compleet fly-drive rondreis Namibië.

Deze self drive Namibië richt zich met name op centraal Namibië met belangsrijkste hoogtepunten Hardap Dam, Duwisib Kasteel, Sossusvlei, Cape Cross. de Himba’s, Etosha en Waterberg. “een top self drive door Namibië”

Namibië selfdrive – Deze 14-daagse hoogtepunten Namibië selfdrive is een fantastisch self drive avontuur naar de hoogtepunten van Namibië. “Een uitstekende keuze”

Deze Namibië self drive – 28-daagse self drive Allround Namibië is een complete self drive door Namibië waarin bijna alle hoogtepunten van Namibië zijn opgenomen. Na uw bezoek kent Namibië geen geheimen meer voor u. “U ziet het allemaal”

Deze self drive Namibië Botswana – 28-daagse self drive Cross Border is een self drive langs de hoogtepunten van Namibië en eindigend bij Chobe in Botswana met de mogelijkheid om Victoria Falls in Zimbabwe te bezoeken. “Een prima self drive combinatie”

€€

Familie kampeersafari Namibië – 17-daagse Namibië luxe kampeersafari  U bezoekt de hoogtepunten van Namibië in het ruige Damaraland en Kaokoland. “Kwaliteit en eigen vriendengroep of familie (max 6 pers.)”

Namibië is een land wat prima zelf te ontdekken is middels een selfdrive. Voor wie dat niet wil zijn er andere manieren om te genieten van dit prachtige land. Zo bieden we luxe- of comfort reizen aan en ook de kampeersafari’s zijn erg populair. We hebben voor u een ruim aanbod aan safari reizen in Namibië op de website geplaatst. Behalve voor de groepsreizen met vaste vertrekdatums geldt dat we natuurlijk ook maatwerk kunnen aanbieden.

Uw unieke en complete Namibië rondreis start bij Going Africa Safaris.