Rondreizen Zambia - onze specialiteit

Rondreizen Zambia is de specialiteit van Going Africa Safaris.

Rondreizen Zambia

Rondreizen Zambia – de specialiteit van Going Africa Safaris.

Een rondreis in Zambia wordt niet vaak gemaakt door reizigers die voor de eerste keer voor een safari naar Afrika vertrekken. Rondreizen worden met name gemaakt door de meer ervaren safari-liefhebber die dat extra beetje uit een safari wil halen.

Niet alle landen bieden de mogelijkheid om een reguliere lodge safari te combineren met een spectaculaire wandelsafari in een van de fraaiste nationale parken of een kanosafari op de Zambezi rivier. Een wandelsafari waar encounters met groothield niet uit de weg worden gegaan.

Rondreizen Zambia zijn in de regel niet goedkoop. Vandaar dat Zambia ook de meer notoire safari-ganger trekt. De liefhebber die herkent hoe uniek de safari mogelijkheden in Zambia zijn.

Een reden waarom een safari in Zambia vaak duurder is, heeft te maken met hert korte safari seizoen. In de regel begint het seizoen medio de maand mei en eindigt het seizoen medio oktober. Veel lodges hanteren net weer wat andere openingstijden. Hou daarbij ook rekening dat het in oktober erg heet begint te worden. Echter voor wildlife biedt dit fantastische mogelijkheden.

Meer informatie over “Beste reistijd Zambia

Going Africa Safaris heeft Zambia regelmatig bezocht en kent de mogelijkheden om uw beleving optimaal te laten blijven voor een scherpe prijs. Het is een kwestie van juiste keuzes maken.

Er wordt gezegd dat Zambia het “echte Afrika” is. Zelf hebben we dat ook deels zo ervaren. Een safari is zeker meer optimaal dan in andere landen. Het landschap met de ruige en ongerepte flora en fauna spreekt zeker tot de verbeelding.

Op de website staan een groot aantal voorbeeldrondreizen. Wat u tussen de voorbeelden mist, zijn self drives in Zambia. We hebben de keuze gemaakt om deze, om ons moverende redenen, niet aan te bieden. Wat we wel in ontwikkeling hebben zijn een vorm van privé kampeersafari’s onder begeleiding van een gids. Vraag ons gerust naar deze mogelijkheden.

Rondreizen Zambia starten bij Going Africa Safaris, uw safari specialist.

Thema

Opgenomen gebied

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€

De “rondreis Malawi Zambia” start in Lusaka in Zambia en eindigt in Lilongwe in Malawi en is een zeer afwisselende rondreis qua activiteiten voor de meer avontuurlijke reiziger.

€€

Musekese Camp experience van Jeffery & McKeith Safaris. Musekese Camp ligt in Kafue NP langs de Kafue River met een fraai uitzicht over de vlakte tussen de rivier en het camp. Deze Musekese Camp experience is een TOP BELEVING.

€€

Lodge safari Zambia. Een avontuurlijke en enerverende 9-daagse safari waarbij u de South Luangwa NP en Luambe NP bezoekt gelegen in de prachtige Afrikaanse landschappen, de zonovergoten weidse savanna’s en de natuurlijke schoonheid van de Luangwa Valley.

€€€€

Deze Zambia lodge safari is een safari waarin u South Luangwa gecombineerd ontdekt per voet en via game drives waarna u uw safari afsluit in het fraaie Lower Zambezi NP.

€€

Tusk and Mane Experience. Met de realisatie van Tusk & Mane Safaris is een droom van Luke Evans en Kyle Branch uitgekomen. Vaak typisch voor deze “owner run” safaribedrijven en accommodaties is dat ze bereid zijn die extra stapjes meer te zetten.

€€€€

Fly-in safari Zambia – Deze 11-daagse ultieme Zambia safari is een perfecte safari in South Luangwa NP met een mix van luxe en avontuur afgesloten met 3 nachten bij de Victoria Watervallen bij Chundukwa River Lodge gelegen buiten Livingstone

€€€€€

Zambia luxe lodge safari. Tijdens deze 12-daagse Ultiem Zambia safari bezoekt u South Luangwa en Lower Zambezi met de top accommodaties Kaingo Camp en Mwamba Camp van Shenton Safari’s en Old Mondoro. Beter kan het niet worden.

€€€€€

Zambia Safari – Alle drie de camps tijdens deze Zambia safari zijn “owner runned” en liggen weg van de drukkere gebieden in de parken. De kleinschaligheid staat garant voor meer persoonlijke aandacht en daardoor ook extra kennisoverdracht.

€€€

Mukambi Experience. Beleef de ongerepte wildernis van Kafue NP met een grote diversiteit aan dieren in een van de meest vooraanstaande natuurparken van Zambia. Een combinatie safari met Mukambi lodge, Fig Tree Camp en Busanga plains camp. “Dé Mukambi Experience”

€€€€

Zambia fly-in lodge safari – Ontdek Zambia met een bezoek aan de hoogtepunten Victoria Watervallen Lower Zambezi NP – South Luangwa NP en Kafue NP. Een exclusieve safari in ongerepte wildernissen.