Tanzania, een land van superlatieven

Tanzania reizen en unieke, ultieme en avontuurlijke safari's

Safari Tanzania, reizen door een land van de superlatieven met unieke, ultieme en avontuurlijke safari mogelijkheden.

Ervaar uw “safari Tanzania” met Going Africa Safaris.

Een lodge safari of kampeersafari in Tanzania! In Tanzania vindt u niet alleen de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, maar dit land bezit bovendien de drie grootste Afrikaanse meren.

Deze drie meren zijn Lake Victoria in het noordwesten, Lake Malawi in het zuiden en Lake Tanganyika in het zuidwesten. Hoewel dit land minder bekend is dan het buurland Kenia bezit Tanzania de grootste wildconcentraties ter wereld.

Tanzania ligt in oostelijk Afrika net onder de evenaar. Zanzibar en Pemba zijn twee idyllische eilanden en een prachtige uitwijk mogelijkheid voor een paar dagen relaxen na uw kampeersafari of lodge safari.

Het gevarieerde landschap van Tanzania bestaat uit hoogvlaktes en dalen die elkaar onverwachts afwisselen. Bij uitstek is Tanzania dé bestemming voor uw lodge safari of kampeersafari.

Adembenemende wildreservaten en natuurparken zoals onder andere het erg bekende Serengeti National Park, de adembenemende Ngorongoro Crater, het Kilimanjaro National Park en in het zuiden de ruigere parken Mikumi National Park, Ruaha National Park en Selous Game Reserve.

Maar Tanzania bezit veel meer kleinere en minder bezochte parken. Veel reservaten in Tanzania zijn zo groot, dat u regelmatig het gevoel heeft alleen in het park te zijn.

Een “safari Tanzania” kan op verschillende manieren worden gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende safari reizen per 4WD. Het op maat maken van lodge safaris of kampeersafaris is onze specialiteit.

Met name het Zuiden van Tanzania maken we voor de meeste transfers bij de lodge safari’s gebruik van kleine charter vliegtuigjes.

Thema

Opgenomen gebied

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€€€

Deze wandelsafari Ruaha NP is voor de “Africa lover” en de romantische avonturier die met bravour en hartstocht wil genieten van mogelijk het beste wat Afrika te bieden heeft. **NIEUW**

€€

Tanzania lodge safari – Met deze 7-daagse Tanzania lodge safari door het noorden van Tanzania bezoekt u de hoogtepunten van Noord Tanzania en reist u met eigen partner, familie of vrienden.

€€€

Wayo safari Tanzania – 8-daagse Green Eco safari. Een safari waar u de kans krijgt om Tanzania niet alleen vanuit de gamedrive auto te verkennen, maar waarbij u zich volledig kunt onderdompelen in alles wat het landschap te bieden heeft.

€€

Safari Tanzania. Deze luxe lodge, tented camp safari laat u op een uitgebalanceerde manier vier nationale parken in Tanzania zien. Met uw privé gids/chauffeur maakt u uw game drives en gaat u op zoek naar de wilde dieren die in de parken in grote aantallen voorkomen.

€€

Tanzania rondreis. Deze Tanzania rondreis is een uitstekende keuze wanneer u wildlife wilt combineren met cultuur. We hebben voor u deze fraaie combinatie lodge safari naar Tanzania tussen Hadzabe/Datog stammen en wildlife samengesteld.

€€

Groepssafari Tanzania.  Tijdens deze korte 7-daagse groepssafari reist u naar de hoogtepunten van Noord-Tanzania. U reist in een kleine groep (max. 6 personen) met een gegarandeerd vertrek en window seat.

€€

Tanzania safari – tijdens deze Tanzania safari bezoekt u Mount Kilimanyaro voor een Masai experience waarna u doorreist naar de noordelijke wildlife gebieden van Tanzania.

€€€

Lodge safari Tanzania. Deze unieke “lode safari Tanzania” bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt niet alleen de bekende parken te zien waar er lange game drives worden gemaakt, maar ook de meer afgelegen en stillere gebieden in Tanzania worden bezocht.

€€€

Tanzania groepssafari. Deze groepssafari is ontworpen door een team van safari-experts om u het beste te bieden wat het noorden van Tanzania te bieden heeft. U bezoekt de hoogtepunten van het noorden van Tanzania op een unieke en avontuurlijke manier vol met activiteiten die niet veel andere bezoekers maken en waarbij we zoveel mogelijke de drukke gebieden mijden.

€€€

Fly-in safari Zuid-Tanzania – 10-daagse Nyerere (Selous) en Ruaha safari. Met deze fly-in safari bezoekt u de wildlife gebieden in het nog niet druk bezochte en ongerepte zuiden van Tanzania.

Een unieke en complete “safari Tanzania” start bij Going Africa Safaris. Of het nu om een kampeersafari, luxe lodge safari reizen of een beklimming van de Kilimanjaro in Tanzania gaat.

tanzania kaart