Safari Zambia lodge safaris, kampeersafari's + maatwerk reizen

Unieke safari Zambia reizen starten bij Going Africa Safaris.

Safari Zambia, reizen door een land met unieke en ultieme safari mogelijkheden

Ervaar uw “safari Zambia” met Going Africa Safaris.

Het nog relatief onbekende safariland Zambia is zich toeristisch enorm aan het ontwikkelen. Daarbij gesteund door de prachtige ongerepte natuur en de vriendelijke bewoners van Zambia. Deze combinatie maakt dat Zambia nog steeds haar charme heeft behouden.

Zambia is een enorm groot land waardoor vooral de rust en de ruimte opvallen. Hierdoor liggen de parken in Zambia ook wat verder uit elkaar. Dit met een nog niet optimaal werkende infrastructuur maakt dat Zambia nog zoveel in zich heeft van het oorspronkelijke Afrika.

Zambia is een land voor een echte liefhebber van Afrika en bewonderaar van de natuur. Zambia is vooral bekend geworden vanwege de legendarische Afrikaanse wandelsafari, ’s-werelds grootste watervallen Victoria Falls en de wildlife gebieden, North Luangwa National Park, South Luangwa National Park, Kafue National Park, Luambe National Park en Lower Zambezi National Park met haar rijke dierenwereld, de kanosafari’s op de woeste Zambezi Rivier, natuurlijk de Victoria watervallen en de adembenemende meren en moerassen met een overvloed aan vogels.

En dan nog doen we veel bezienswaardigheden van Zambia tekort. Bijvoorbeeld Liuwa Plain National Park gelegen in het uiterste westen van Zambia tegen Angola aan.

Hoewel Liuwa Plain National Park seizoensgebonden bezocht kan worden ver van de gebaande paden af is gelegen is de weg er naartoe een groots avontuur. Deze Mango tree road met haar vriendelijke bewoners, vele mangobomen en diepe zand laten je kennis maken met het typische Zambia.

Een unieke en complete “safari Zambia” start bij Going Africa Safaris. Of het nu om een kampeersafari of luxe lodge safari reizen gaat

Thema

Opgenomen gebied

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€

De “rondreis Malawi Zambia” start in Lusaka in Zambia en eindigt in Lilongwe in Malawi en is een zeer afwisselende rondreis qua activiteiten voor de meer avontuurlijke reiziger.

€€

Musekese Camp experience van Jeffery & McKeith Safaris. Musekese Camp ligt in Kafue NP langs de Kafue River met een fraai uitzicht over de vlakte tussen de rivier en het camp. Deze Musekese Camp experience is een TOP BELEVING.

€€

Lodge safari Zambia. Een avontuurlijke en enerverende 9-daagse safari waarbij u de South Luangwa NP en Luambe NP bezoekt gelegen in de prachtige Afrikaanse landschappen, de zonovergoten weidse savanna’s en de natuurlijke schoonheid van de Luangwa Valley.

€€€€

Tijdens deze Bush Camp safari ervaart u South Luangwa NP op de meest unieke en avontuurlijke manier waarbij u de gelegenheid heeft om een bijzonder groot deel van South Luangwa te ontdekken.

€€€€

Deze Zambia lodge safari is een safari waarin u South Luangwa gecombineerd ontdekt per voet en via game drives waarna u uw safari afsluit in het fraaie Lower Zambezi NP.

€€

Tusk and Mane Experience. Met de realisatie van Tusk & Mane Safaris is een droom van Luke Evans en Kyle Branch uitgekomen. Vaak typisch voor deze “owner run” safaribedrijven en accommodaties is dat ze bereid zijn die extra stapjes meer te zetten.

€€€€

Fly-in safari Zambia – Deze 11-daagse ultieme Zambia safari is een perfecte safari in South Luangwa NP met een mix van luxe en avontuur afgesloten met 3 nachten bij de Victoria Watervallen bij Chundukwa River Lodge gelegen buiten Livingstone

€€€€€

Zambia luxe lodge safari. Tijdens deze 12-daagse Ultiem Zambia safari bezoekt u South Luangwa en Lower Zambezi met de top accommodaties Kaingo Camp en Mwamba Camp van Shenton Safari’s en Old Mondoro. Beter kan het niet worden.

€€€€€

Zambia Safari – Alle drie de camps tijdens deze Zambia safari zijn “owner runned” en liggen weg van de drukkere gebieden in de parken. De kleinschaligheid staat garant voor meer persoonlijke aandacht en daardoor ook extra kennisoverdracht.

€€€

Mukambi Experience. Beleef de ongerepte wildernis van Kafue NP met een grote diversiteit aan dieren in een van de meest vooraanstaande natuurparken van Zambia. Een combinatie safari met Mukambi lodge, Fig Tree Camp en Busanga plains camp. “Dé Mukambi Experience”

safari Zambia