Tanzania Reizen - op maat

Tanzania reizen specialiteit van Going Africa Safaris

Tanzania reizen

Tanzania Reizen

Going Africa Safari biedt u een compleet aanbod aan Tanzania reizen aan. Tanzania reizen naar zowel de nationale parken in het noorden van Tanzania als naar de wildlife gebieden in het zuiden van Tanzania.

Alle Tanzania reizen zijn door Going Africa Safaris zelf samengesteld met als inzet een juiste en eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Geen verassingen ter plekke of verborgen kosten en nadelige besparingen. Aanvullende wensen voor uw vakantie in Tanzania? U kunt onze voorbeeld safari’s op de website prima gebruiken als basis voor uw maatwerksafari.

Beste reistijd Tanzania
Tanzania kent verschillende seizoenen. De beste reistijd voor Tanzania kan dan ook afhankelijk zijn van uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de migratie van de miljoenen wildebeesten en zebra’s. Ook wel de Serengeti trek genoemd.

Vraag ons naar uw beste reistijd om een onvergetelijke Tanzania beleving te ervaren. We kunnen, door gebruik te maken van de juiste periode en de juist ligging van accommodatie, het verschil maken. In sommige periodes is een National Park net wat minder aantrekkelijk waardoor het misschien verstandiger is om in een ander wildlife gebied juist weer wat langer te blijven.

Zo zetten we onze lokale kennis graag in om uw verblijf zo optimaal mogelijk te maken.

Vormen van safari.
Going Africa Safaris beschikt over een ruim aanbod aan safarivormen. Zo bieden we lodge safari reizen aan in verschillende prijsklassen en bieden we ook Tanzania groepsreizen aan. Daarnaast is er ook een zeer duurzame safari waarbij we gebruik maken van Green Camps van WAYO Africa in Lake Manyara National Park en Serengeti National Park of Ndutu Area.

Reist u liever meer avontuurlijk en budget, dan is een prive kampeersafari in het noorden van Tanzania misschien de betere optie. U reist dan samen met een gids en een camp-assistent. Deze laatste zet voor u de tenten op en kookt ook voor u. Hoewel (nog) niet actief op onze website, bieden we ook beklimmingen op Mount Meru en Mount Kilimanjaro aan.

Het zuiden van Tanzania kent ook geen geheimen voor ons. Ook hier bieden we lodge safari’s aan in Selous Game Reserve, Ruaha National Park en Mikumi National Park. Iets bijzonders, is onze meerdaagse Ruaha wandelsafari. Een unieke manier voor de flamboyante avonturier om dit fraaie park te voet te ontdekken. Wilt u Katavi National Park in het westen van Tanzania opnemen in uw Zuid-Tanzania safari, is dat ook geen probleem.

Al onze safarivormen zijn uitstekend te combineren met een strandbestemming zoals Zanzibar, Pemba en Mafia Island. Vraag ons naar de beste mogelijkheden.

Wat mag u verwachten van onze Tanzania reizen.
We bieden eerlijke en scherpe prijzen. Geen verborgen kosten, maar ook geen valse besparingen. Daarmee bedoelen we dat we in een offerte er niet alles aan doen om uw safari zo goedkoop mogelijk te houden. Puur om u over de streep te trekken om te boeken.

U hoeft beslist niet in de duurste accommodatie te overnachten voor de beste ervaringen. Echter, stel uzelf de vraag of u bijvoorbeeld € 75,00 p.p. wilt besparen om € 150,00 aan beleving in te leveren. We houden er bijvoorbeeld niet van om u een zo goedkoop mogelijke accommodatie aan te bieden waarbij u (ver) buiten de parken overnacht.

Gevolg zou zijn dat u niet op de mooiste momenten, wanneer dieren nog meer actief zijn, in het park bent. Verder verliest u waardevolle tijd door steeds weer heen en terug naar uw accommodatie te moeten rijden. U haalt dan niet het maximale uit uw reis.

Verder bezuinigen we niet op brandstofkosten door een dag-limiet te hebben op het aantal kilometers of door bewust tijd te verliezen tijdens transfers om zo te besparen op “entry fees”. Ja, u leest het goed. Er zijn aanbieders die op deze manier de kosten zo laag mogelijk proberen te houden.

Bij ons zijn hele dagen op gamedrive eerder regel dan uitzondering. Wordt uw game drive uitgevoerd door een gids van een accommodatie, dan volgen we natuurlijk de manier van werken van de betreffende accommodatie. Dit is vooral in het zuiden van Tanzania van toepassing.

Onze professionele gidsen komen uit het noorden van Tanzania en beschikken derhalve, vanwege het niet vaak bezoeken van de parken in Zuid-Tanzania, over minder kennis van de lokale omstandigheden in het zuiden. Dit zou u tijdens uw safari niet ontgaan, vandaar dat het beter is om in het zuiden van Tanzania voor te kiezen om de activiteiten door een gids van de betreffende lodge uit te laten voeren.

Unieke, betaalbare en eerlijke Tanzania reizen starten bij Going Africa Safaris.

Thema

Opgenomen gebied

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€€€

Deze wandelsafari Ruaha NP is voor de “Africa lover” en de romantische avonturier die met bravour en hartstocht wil genieten van mogelijk het beste wat Afrika te bieden heeft. **NIEUW**

€€

Tanzania lodge safari – Met deze 7-daagse Tanzania lodge safari door het noorden van Tanzania bezoekt u de hoogtepunten van Noord Tanzania en reist u met eigen partner, familie of vrienden.

€€€

Wayo safari Tanzania – 8-daagse Green Eco safari. Een safari waar u de kans krijgt om Tanzania niet alleen vanuit de gamedrive auto te verkennen, maar waarbij u zich volledig kunt onderdompelen in alles wat het landschap te bieden heeft.

€€

Safari Tanzania. Deze luxe lodge, tented camp safari laat u op een uitgebalanceerde manier vier nationale parken in Tanzania zien. Met uw privé gids/chauffeur maakt u uw game drives en gaat u op zoek naar de wilde dieren die in de parken in grote aantallen voorkomen.

€€

Tanzania rondreis. Deze Tanzania rondreis is een uitstekende keuze wanneer u wildlife wilt combineren met cultuur. We hebben voor u deze fraaie combinatie lodge safari naar Tanzania tussen Hadzabe/Datog stammen en wildlife samengesteld.

€€

Groepssafari Tanzania.  Tijdens deze korte 7-daagse groepssafari reist u naar de hoogtepunten van Noord-Tanzania. U reist in een kleine groep (max. 6 personen) met een gegarandeerd vertrek en window seat.

€€

Tanzania safari – tijdens deze Tanzania safari bezoekt u Mount Kilimanyaro voor een Masai experience waarna u doorreist naar de noordelijke wildlife gebieden van Tanzania.

€€€

Lodge safari Tanzania. Deze unieke “lode safari Tanzania” bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt niet alleen de bekende parken te zien waar er lange game drives worden gemaakt, maar ook de meer afgelegen en stillere gebieden in Tanzania worden bezocht.

€€€

Tanzania groepssafari. Deze groepssafari is ontworpen door een team van safari-experts om u het beste te bieden wat het noorden van Tanzania te bieden heeft. U bezoekt de hoogtepunten van het noorden van Tanzania op een unieke en avontuurlijke manier vol met activiteiten die niet veel andere bezoekers maken en waarbij we zoveel mogelijke de drukke gebieden mijden.

€€€

Fly-in safari Zuid-Tanzania – 10-daagse Nyerere (Selous) en Ruaha safari. Met deze fly-in safari bezoekt u de wildlife gebieden in het nog niet druk bezochte en ongerepte zuiden van Tanzania.