Zuid-Afrika is een zeer toegankelijke vakantiebestemming.

“Zuid-Afrika safari reizen, maar dan anders.

“"Zuid-Afrika safari reizen, maar dan anders."

Zuid-Afrika safari reizen.  Zuid-Afrika is een republiek in het zuiden van het Afrikaanse continent en is 30 keer groter dan Nederland.

Met een kustlijn van 3000 kilometer grenst Zuid-Afrika in het oosten verder aan Swaziland, in het noordoosten aan Mozambique, in het noorden aan Zimbabwe en Botswana en in het noordwesten aan Namibië. Ook mogen we Lesotho niet vergeten dat geheel omsloten wordt door Zuid Afrika.

Zuid-Afrika is een zeer toegankelijke vakantiebestemming. Het landschap kent een grote variatie met 21 natuurlijke regio’s. De Lesotho hooglanden nemen het grootste deel van het oppervlak van Zuid-Afrika voor hun rekening.

Wilt u ruige bergen, uitgestrekte steppen en donkere bossen ontdekken tijdens uw vakantie? ZuidAfrika maakt uw dromen waar!
Zuid-Afrika is een van de meest geliefde en populaire vakantiebestemmingen en heeft veel te bieden zoals een groot aantal wildreservaten, zon, strand en spectaculaire landschappen. Maar ook plaatsen als Kaapstad zijn zeker de moeite waard om wat langer te verblijven.

Thema

Opgenomen gebied

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen

Accommodaties

Met deze West-Kaap en Noordkaap rondreis bezoekt u Kaapstad, West-Kaap, Noord-Kaap met Cederberg en Kgalagadi Transfrontier Park via een self drive.

Met deze Zuid-Afrika rondreis maakt u een combineert u natuur, wilde dieren én lekker eten in één rondreis? Misschien is deze voorbeeld Zuid-Afrika rondreis wel uw ideale reis.

€€

Deze 11-daagse fly-drive Zuid-Afrika safari combineert wilidfe in Madikwe Game Reserve, met Kaapstad en de wijnlanden. U start met een luxe verblijf in het Big-5 reservaat Madikwe.

Tijdens deze rondreis Zuid-Afrika maakt u kennis met onder andere de meest noordelijke provincie van Zuid-Afrika, zijnde Limpopo. Limpopo is een provincie die rijk is aan diverse wildlife gebieden, leuke en sfeervolle accommodaties en uiteenlopende landschappen. Tevens is er een rijke cultuur.

Voordelige Zimbabwe Botswana kampeersafari waarbij u zeker twee keer goede kans heeft om de neushoorn te spotten. U reist in een kleine groep van maximaal 12 personen.

€€€€

De Great Trans-African Lodge Safari is een complete safari met een groep langs de hoogtepunten van Namibië, Botswana en Zimbabwe waarin u in middenklasse lodges, resorts en tented camp verblijft. “goedkopere lodge optie”

Natuurlijk zijn er al veel aanbieders voor Zuid-Afrika safari reizen. We willen ons echter onderscheiden van de andere touroperators en reisbureaus door voor Zuid-Afrika net even op een andere manier safari reizen aan te bieden of accommodaties uit te kiezen met net dat beetje meer of welke net even wat unieker zijn en minder vaak bezocht worden. Kijk op de website bij de accommodaties welke onze voorkeur hebben.

Reist u voor de eerste keer naar Zuid-Afrika, dan wordt u meteen in de watten gelegd. Heeft u al eerder dit fantastische land bezocht, dan gaat u het verschil merken.

Het heeft even geduurd voordat we Zuid-Afrika aan zijn gaan bieden. Dat had als voornaamste reden dat er al genoeg van hetzelfde was. Nu denken we Zuid-Afrika safari reizen aan te bieden die net het verschil maken.

“”Zuid-Afrika safari reizen, maar dan anders.”

Natuurlijk bieden we u ook graag maatwerk aan.