Zoeken

Veiligheid

Botswana is zeker voor de toeristen een veilig en stabiel land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Juni t/m november zijn echter top maanden om wilde dieren te zien

Botswana gerelateerde links

- Wikipedia Botswana
- Botswana Tourism
- Botswana Overheid
- BBC Botswana

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Botswana kampeersafari reizen uniek en avontuurlijk

Een kampeersafari door Botswana is de meest avontuurlijke manier om Botswana en haar natuur te leren kennen. Bij een kampeersafari in Botswana slaap je in een tent en in de meeste gevallen midden in de natuur op zogenaamde Hatab campsites.
Hatab campsites BotswanaDit laatste kan alleen maar wanneer een uitvoerende organisatie van een kampeersafari in Botswana is aangesloten bij de Hospitality and Tourism Association of Botswana (HATAB) Tijdens deze vorm van kampeersafari’s ben je dus dicht bij de natuur en het is niet zeldzaam wanneer een wild dier de campsite bezoekt of passeert. Toch is deze vorm van kampeersafari’s veilig te noemen.

Wij durven te beweren dat we degenen zijn die het meest met Bush Ways uit Botswana (onze belangrijkste partner voor een kampeersafari in Botswana) gereisd hebben en als geen ander weten we uit eigen ervaring wat een avontuurlijke kampeersafari door Botswana u te bieden heeft. Naast onze, met Bushways uitgezette jaarlijkse special, bieden wij als Botswana specialist ook de reguliere avontuurlijke kampeersafari door Botswana aan.

Aantal deelnemers
Een kampeersafari in Botswana wordt meestal in kleine internationale groep tot maximaal 12 personen gemaakt. Bijna elke kampeersafari die we in Botswana aanbieden heeft een gegarandeerd vertrek. Sommige kampeersafari's hebben een vertrek vanaf 4 personen. Ook is het mogelijk om voor uw eigen groep familie of vrienden een prive kampeersafari door Botswana samen te stellen. Kijk daarvoor bij onze prive kampeersafari's.
Onze eigen speciale kampeersafari door botswana die 1 keer per jaar vertrekt heeft in de regel alleen Nederlandtalige deelnemers uit Nederland en Belgie.

Tenten
Zoals je zult verwachten slaap je tijdens een kampeersafari in Botswana overwegend in tenten. In de meeste gevallen gaat het dan om canvas koepel tenten. Standaard zitten er matrasjes bij. Bij een meer comfortabele en semi-luxe kampeersafari door Botswana beschikt u over lichtgewicht stretchers. Vaak kan bij een kampeersafari door Botswana een slaapzak gehuurd worden. Echter is het geen probleem uw eigen slaapzak mee te nemen.

Douche en toilet
Wanneer u niet op Hatab campsites in de bush kampeert, zijn de sanitaire voorzieningen tijdens een kampeersafari in Botswana meestal eenvoudig. Kampeert u op Hatab campsites, dan zijn er geen voorzieningen en moet er een eigen bush toilet en bush douche meegenomen worden. Deze worden opgezet door de gids en/of assistent gids. Deze bush toilet en bush douche moeten daarbij voldoen aan de voorwaarden zoals Hatab die stelt voor een kampeersafari in de bush van Botswana.

Gids en vervoer
De kampeersafari’s worden allemaal onder begeleiding van een professionele gids gemaakt. Op de meeste kampeersafari’s door Botswana is ook een assistent gids en/of kok aanwezig. Beiden hebben hun eigen verantwoordelijkheid tijdens de kampeersafari.
Het vervoer tijdens de kampeersafari’s kan uit diverse soorten voertuigen bestaan zoals een grote (open) 4x4 Land Rover, Toyota Land Cruiser of safaribus of safaritruck. Omdat we vervoer een belangrijk onderdeel vinden van uw kampeersafari en zeker voor de te maken gamedrives hebben we de meeste kampeersafari’s in Botswana hierop geselecteerd. Daarbij durven we te beweren dat de verlengde open 4x4 Landrovers van Bushways (die we ook tijdens onze specials gebruiken) de beste safari auto’s vinden die er zijn voor kampeersafari’s in Botswana.

Eigen ervaring
Jaren lang reisden we zelf via een kampeersafari door Botswana om te kamperen met onze jaarlijkse speciale kampee rsafari. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Iets waar wij ook voor gaan.
Door de jaren lange ervaringen met kampeersafaris door Botswana, kunnen wij u goed adviseren in het maken van de juiste keuzes voor een kampeersafari in Botswana.
 
Unieke en complete Botswana kampeersafari reizen starten bij Going Africa Safaris.

 

19-daagse Botswana speciale kampeersafari in september 2020

Speciale kampeersafari Botswana. Dit is een speciaal door Going Africa Safaris en Bush Ways samengestelde speciale kampeersafari naar de mooiste wildgebieden van Botswana in een rustig reistempo. Vertrek 1 x per jaar in september. "Beste keuze met meerdere nachten op een plek"


Lees meer »

15-daagse kampeersafari Botswana olifant kampeersafari avontuur

Olifant Kampeersafari Botswana. Met deze avontuurlijke olifant kampeersafari door Botswana en de Caprivi in Namibië bezoekt u het noorden van Botswana. Een rondje Okavango Delta waarmee u alle belangrijke parken bezoekt. 
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

15-daagse Bush Ways Botswana leeuw kampeersafari avontuur

Bush Ways kampeersafari Botswana. Deze leeuw kampeersafari door Botswana is een veelzijdig avontuur naar de belangrijkste wildgebieden in het noorden van Botswana.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

11-daagse Bushways visarend of fish eagle kampeersafari

Kampeersafari Botswana. Populaire visarend kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana. U bezoekt de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe met deze korte kampeersafari door Botswana.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

17-daagse unieke luipaard safari naar o.a. Central Kalahari GR

Kampeersafari Botswana. Een unieke en zeer complete en avontuurlijke kampeersafari door Botswana met Central Kalahari als prominent reisdoel. Natuurlijk ontbreken de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe niet.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

9-daagse korte Rhino kampeersafari door Botswana

Kampeersafari Botswana. Een korte maar krachtige safari beleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe river front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibië. "uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

8-daagse korte buffel kampeersafari door Botswana

Kampeersafari Botswana. Een korte maar krachtige safari beleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe river front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibie.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

7-daagse Central Kalahari en bosjesmannen kampeersafari Botswana

Kampeersafari Botswana. Een kampeersafari door Botswana die helemaal in het teken van Central Kalahari en haar bewoners staat. Beleef de vlaktes, sta oog in oog met de black maned Kalahari lion en bezoek de bosjesmannen in Botswana.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

21-daagse explorer safari van Kaapstad naar de Victoria watervallen.

Met deze 21-daagse spectaculaire en avontuurlijke kampeersafari reist u door de landen Zuid-Afrika, Namibië en Botswana om in Zambia bij de Victoria Watervallen te eindigen. Dit is een voordelig kampeeravontuur waarbij u in een kleine groep een veel gemaakt reistraject aflegt.


Lees meer »

21-daagse Livingstone naar Livingstone via Namibie en Botswana

**Nieuw** Deze populaire 21-daagse Desert and Delta kampeersafari vertrekt en eindigt in Livingstone Zambia. U bezoekt hoogtepunten in zowel Namibie en Botswana met een kleine groep tot maximaal 12 personen.  


Lees meer »

16-daagse kampeersafari naar Kruger NP, Zimbabwe en Botswana in een kleine groep

16-daagse kampeersafari naar Kruger NP, Zimbabwe en Botswana in een kleine groep. Een hernieuwde kennismaking met cultuur en wildife in Zimbabwe en wildife in Botswana met een aantrekkelijke prijs.


Lees meer »

14-daagse Wildside kampeersari, een adventure trail door Botswana

Voordelige avontuurlijke "Wildside" kampeersafari naar Botswana. Een avontuurlijke route van Zuid-Afrika via Botswana naar de Victoria watervallen in Zambia. Via Khama Rhino Sanctuary en een "adventure trail" naar de noordelijke parken van Botswana.


Lees meer »

13-daagse kampeersafari Botswana Classic plus

Voordelige en leuke 13-daagse kampeersafari door de noordelijke hoogtepunten van Botswana in een groep van maximaal 12 personen. (Classic + Okavango Delta)


Lees meer »

10-daagse Classic Botswana kampeersafari

Voordelige en leuke 10-daagse kampeersafari door de noordelijke hoogtepunten van Botswana in een groep van maximaal 12 personen.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap