Zoeken

Veiligheid

Botswana is zeker voor de toeristen een veilig en stabiel land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Juni t/m november zijn echter top maanden om wilde dieren te zien

Botswana gerelateerde links

- Wikipedia Botswana
- Botswana Tourism
- Botswana Overheid
- BBC Botswana

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Botswana luxe kampeersafari reizen

Luxe kampeersafari reizen en comfortabele safari's in Botswana zitten qua comfortklasse tussen de luxe lodge safari's en de reguliere kampeersafari's in. In deze luxe kampeersafari en comfort klasse bieden we twee types safari's aan. Dit zijn de luxe kampeersafari reizen en comfortabele safari reizen waarbij u overnacht in eenvoudige lodges, chalets of tented camps op Hatab campsites.

Luxe kampeersafaris.
Deze luxe kampeersafari reizen zijn anders dan de andere kampeersafari reizen die we in Botswana aanbieden. De luxere en grotere en-suite safaritenten worden op iedere bestemming voor u opgezet terwijl u zelf volop geniet van de natuur. Een back-up supply voertuig vervoert alle benodigde kampeermaterialen en bagage. De luxere tenten zijn voorzien van stretchers of bedden waardoor u comfortabeler slaapt en u heeft u eigen douche en  bush toilet. Terwijl u van de flora en fauna geniet worden de maaltijden bereid. Het ontbreekt u aan niets in deze mobile tented camps die inde nationale parken op Hatab camsites worden opgezet waardoor u het gevoel krijgt volledig in de prachtige natuur op te gaan. Een echt "Out in Africa" gevoel. We hebben voor deze luxe kampeersafari's een groepsreis geselecteerd. Ook is het mogelijk om een maatwerkvorm aan u aan te bieden voor uw eigen groep of voor twee personen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Comfortabele safari's
Dit type safari vloeit voort uit de normale kampeersafari's. Echter wordt er meer comfort geboden door op bepaalde dagen of in zijn geheel in accommodaties in plaats van tenten aan te bieden. Meer comfort dus. Bij deze accommodaties moet u denken aan goede budget lodge, chalets of tented camps. Over het algemeen wordt dezelfde route afgelegd als de kampeersafari en is het vervoer het zelfde. Een goed alternatief wanneer u meer comfort wilt maar toch niet te duur op safari wilt. Het gaat bij deze safari's om groepssafari reizen.

Unieke luxe kampeersafari reizen en comfortabele safari reizen in Botswana starten bij Going Africa Safaris.

7-daagse luxe mobile kampeersafari Botswana

Tijdes deze luxe mobile kampeersafari door Botswana reist u in een groep en kampeert in grote 3x3 meter canvas koepeltenten midden in de bush op prive gelegen speciale kampeerplekken.


Lees meer »

7-daagse Miracle Rivers luxe kampeersafari

Miracle Rivers is een perfecte korte maar intensieve en avontuurlijke luxe kampeersafari door Moremi en het wildrijke Khwai community concessie gebied. Perfect dus voor degenen die wat korter kan genieten van Botswana. Maar ook perfect om te combineren met lodges voorafgaande en na de safari en eventueel met de Victoria Watervallen.


Lees meer »

10-daagse luxe kampeersafari Northern Highlights Botswana

Een luxe kampeersafari en comfortabele mobile kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana met en-suite tenten die voor u worden opgezet terwijl u op game drive bent en volop geniet van de natuur. "luxe kamperen"  


Lees meer »

15-daagse Botswana Wildlife Breakaway comfortabele safari

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibie. U reist in een kleine groep. "populaire keuze"


Lees meer »

17-daagse Namibie en Botswana luxe en comfortabele kampeersafari.

Avontuurlijke comfortabele en luxe kampeersafari naar Spitzkoppe, Swakopmund, Sossusvlei, Ghanzi, Okavango Delta, Khwai area, Savuti, Chobe river Front en Livingstone in een kleine groep. "comfortabel en avontuurlijk" "prima voor familie of vrienden"


Lees meer »

14-daagse comfortabele safari naar Botswana vanuit Zuid-Afrika

Voordelige avontuurlijke comfortabele "overland" safari waarmee u door de landen Zuid-Afrika en Botswana reist om in Zimbabwe bij de Victoria Watervallen te eindigen. Via Khama Rhino Sanctuary naar de noordelijke parken van Botswana.


Lees meer »

21-daagse comfortabele safari van Kaapstad naar de Victoria watervallen

Met deze 21-daagse comfortabele en avontuurlijke safari reist u door de landen Zuid-Afrika, Namibië en Botswana om in Zimbabwe bij de Victoria Watervallen te eindigen. Dit is een voordelige safari met de comfort van overnachten in lodges, tented camps, chalets of hotel.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap