Zoeken


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Vertrek

Deze luxe kampeersafari in Botswana is een groepsreis met vaste vertrektijden.

Aantal deelnemers
Er gaan maximaal 7 deelnemers mee.
Gegarandeerd vertrek bij 2 personen.

Vertrekdata / prijzen 2019 route Maun - Kasane

USD 3.280,00 p.p. *)
5, 19 januari
3 februari
3 en 9 maart
8 en 15 december

USD 4.700,00 p.p.*)
1 en 15 april
3, 10, 13 en 20 mei
1, 4, 8, 15, 18 en 21 juni 
3, 8, en 23 nov. 

USD 5.375,00 p.p.*)
1, 11, 16 en 20 juli
3, 10, 13, 18 en 24 aug.
1, 5, 10, 18 en 26 sept.
2, 6, 14, 26 en 29 okt.

*) Korting USD 100,00 bij 2 personen of meer.

Vertrekdata / prijzen 2019 route Kasane - Maun

USD 3.280,00 p.p. *)
14 februari
14 maart
12 december

USD 4.700,00 p.p. *)
18 en 26 april
14 mei
12 en 19 juni
6, 9, 14, 19 en 23 nov.

USD 5.375,00 p.p.*)
2, 16, 22, 27 en 31 juli
10, 14 en 21 aug.
4, 12, 16, 21 en 29 sept.
7, 13, 17, 21 en 25 okt.

Boekt u met 2 personen of meer, dan ontvangt u een korting van € 100,00 p.p.
*) (€ 100,00 korting geldt niet voor aanbiedingen)

Single supplement

Voor deze safari geldt geen single toeslag voor de eerste twee geboekte alleenreizenden. Daarna geldt voor elke alleenreizende een toeslag van 25%.

Flexibiliteit

Lokale omstandigheden kunnen het noodzakelijk maken om van de geplande route af te wijken. Van u wordt een zekere mate van flexibiliteit verwacht.

Inbegrepen bij de prijs

U slaapt in ruime authentieke en-suite safaritenten, bed, linnengoed, entreegelden en maaltijden volgens programma (O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner), professionele Engelstalige gids, camp manager en assistenten, open 4x4 safari auto, tweede supply voertuig, activiteiten conform programma, mineraalwater, soft drinks, bier en wijn, medical evacuation insurance.

Niet inbegrepen bij de prijs

Vluchten, eventuele extra overnachting in Livingstone, maaltijden niet volgens schema, niet genoemde drankjes, persoonlijke uitgaven, optionele (extra) activiteiten. Annulering- en/of reisverzekering (waaronder bagage/ziektekosten).

Visum en paspoort

Voor Botswana heeft u geen visum nodig. U moet in het bezit zijn van een paspoort dat minimaal nog 2 lege, naast elkaar gelegen pagina's bevat en dat tot 6 maanden na terugkomst in Nederland nog geldig is. Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.Printen | E-mail

10-daagse luxe kampeersafari Northern Highlights Botswana

Deze luxe kampeersafari in Botswana is anders dan de andere kampeersafari's die we in Botswana aanbieden. De luxere en grotere en-suite safaritenten worden voor u op iedere bestemming opgezet terwijl u zelf volop geniet van de natuur. Naast de perfecte maaltijden, krijgt u drankjes aangeboden en geniet u in een romantische sfeer van de prachtige zonsondergangen (sundowners).

Met deze luxe kampeersafari in Botswana bezoekt u de mooiste gebieden van Botswana in een rustig tempo en verblijft u midden in de bush. Moremi Game Reserve en Chobe National Park kennen na uw bezoek nauwelijks nog geheimen. Voor mensen die niet in de duurdere lodges willen zitten maar toch willen genieten van comfort en luxe is deze avontuurlijke luxe kampeersafari in Botswana beslist een aanrader.

Deze safari, waar het authentieke safari gevoel naar boven komt, begint in Maun en eindigt in Kasane maar kan ook in tegenovergestelde richting gemaakt worden.
Begint u in Maun, dan heeft u een extra overnachting nodig de dag voor aanvang van de safari.

Letaka is specialist op dit gebied en winnaar van "The Best Safari Award 2015" in de categorie "Best Mobile Safaris".

Routebeschrijving

Dag 1: Xakanaxa Moremi Game Reserve
De safari begint omstreeks het middaguur met een transfer per vliegtuig naar Moremi GR met het Xakanaxa gebied als eindbestemming. Eenmaal in Moremi begint de game drive en via avontuurlijke wegen en paden spot u uw eerste wilde dieren. De lunch gebruikt u onderweg en bij aankomst in het kamp staan de tenten al ingericht voor u klaar om even te ontspannen. Hier verblijft u de komende drie nachten en ontdekt u het gebied grondig. (Maaltijden: D)

Dag 2 en 3: Xakanaxa Moremi Game Reserve
Xakanaxa ligt centraal tussen Mboma Island en het Khwai gebied. Vanaf uw kamp kunt u dus diverse richtingen op om van de natuur te genieten. De twee volle dagen in dit gebied staan dus ook in het teken van het ontdekken en het genieten van de flora en fauna in dit fraaie gebied en langs de uitlopers van de Okavango Delta. Bossen wisselen vlaktes af en om elke hoek kan een verrassing staan. Zelden zult u zich zo één hebben gevoeld met de natuur. U maakt grote kans hier meteen de grote katachtige zoals de leeuw en de luipaard te zien. Voor de cheeta heeft u wat meer geluk nodig. (Maaltijden: O, L, D)

Dag 4: Khwai Community area bij Moremi Game Reserve
Met een gamedrive als transfer naar het Khwai gebied verplaatst u zich naar een ander hoogtepunt van Moremi. Slechtst gescheiden door de altijd stromende Khwai River verblijft u de komende twee nachten op een special campsite in Khwai community area. De dieren die in Moremi leven, komen ook hier voor. Khwai rivier loopt als levensader richting Chobe NP en heeft een enorme aantrekkingskracht op de dieren die regelmatig oversteken waarbij ze de nijlpaarden en krokodillen nauwelijks storen. Een ander groot voordeel van dit gebied is dat hier wandelsafari's en night gamedrives gemaakt mogen worden. In de nationale parken zelf is dat niet mogelijk. (Maaltijden: O, L, D)

Dag 5 en 6: Khwai Community area bij Moremi Game Reserve
Deze dagen staan in het teken van een verdere ontdekkingstocht van dit fantastische gebied. De rivier staat hierbij centraal. Wilde honden, cheeta's, luipaarden en leeuwen leven hier naast alle prooidieren zoals de zebra's, wildebeesten, impala's, roan antilopen. Maar ook giraffes, olifanten en nog veel meer dieren leven in dit fraaie gebied met Khwai River als levensader. Geniet van de diverse mogelijkheden waarop u op zoek gaat naar de dieren die u telkens vanuit een ander perspectief ziet. Ook een mokoro experience van 1 ,5 tot 2 uur behoort tot de mogelijkheden. Een dag om nooit te vergeten. (Maaltijden: O, L, D)

Dag 7: Savuti in Chobe National Park
Vandaag laat u More mi Game Reserve middels een lange gamedrive achter u en vertrekt u langs de rivier richting Chobe NP. Afhankelijk van het seizoen wordt ook de rivier steeds smaller totdat u links af richting Savuti rijdt. Via Sand Ridge en Savuti Marsh bereikt u Savuti. Hier leven enorme mannetjes olifanten die bijna allemaal door het enorme harde hout gebroken slagtanden hebben. Het majestueuze bewegen van deze kolossen is prachtig om te zien. Geniet wanneer deze reus geruisloos langs uw auto loopt.

Dag 8 en 9: Savuti in Chobe National Park
Deze dagen staan in het teken van het ontdekken van het Savuti gebied. Savuti Marsh, Savuti Channel en de omliggende heuvels verschuilen een diversiteit aan dieren. Tijdens de gamedrives worden de waterholes natuurlijk niet vergeten. Ongetwijfeld vindt u tijdens twee dagen leeuwen, maar ook wilde honden, luipaarden en hyena's behoren tot de mogelijkheden. Allemaal in afwachting van de dorstige prooidieren die afhankelijk zijn van de waterholes en Savuti Channel. Geniet van de nachtelijke geluiden in dit ruige gebied. (Maaltijden: O, L, D)

Dag 10: Chobe River Front
Het drogere Savuti verlaat u vandaag voor een geheel andere omgeving in het noorden van Chobe NP. Chobe River Front wordt gedomineerd door de Chobe rivier en heeft een enorme hoeveelheid dieren. De Chobe rivier is tevens de grens met Namibië. Langs deze rivier rijdt u richting Chobe Safari Lodge in Kasane. Na de lunch maakt u een bootsafari. Olifanten steken de rivier over naar een van de vele eilandjes om van het verse gras te genieten. Zie van dichtbij hoe kleine olifantjes met alleen de slurf boven water zijn of haar moeder volgt. Vanaf de boot ziet u de dieren aan de oevers van de rivier weer uit een geheel ander perspectief. De safari eindigt na de bootsafari.  (Maaltijden: O, L)

Verlenging
Het is mogelijk langer in Kasane te blijven om Chobe NP verder te verkennen. Na het verblijf in Kasane is het ook mogelijk uw reis te verlengen naar bijvoorbeeld een lodge in Livingstone om de watervallen te bezoeken. We kunnen vanaf Kasane een transfer regelen naar Livingstone in Zambia.

Vliegtickets

De heen- en terugvlucht naar Johannesburg en de door vlucht en naar Maun en/of Kasane zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Geadviseerd wordt om op de heenweg voor een dagvlucht te kiezen en in Johannesburg te kiezen voor een overnachting dicht bij het vliegveld. De vluchten richting Maun of Livingstone hebben meestal niet een ruime aansluiting waardoor de kans op achterblijven van bagage reëel is. Heeft de nachtvlucht naar Johannesburg een redelijke vertraging, dan is de kans om de aansluitende vlucht te missen erg groot. We verwachten niet dat u uw safari zonder bagage wilt beginnen.
Graag verwijzen we ook naar onze policy voor vliegtarieven op deze site. 
Indien gewenst regelen wij ook graag de vluchten en overnachting in Johannesburg voor u.« Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap