Zoeken

Veiligheid

Botswana is zeker voor de toeristen een veilig en stabiel land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Juni t/m november zijn echter top maanden om wilde dieren te zien

Botswana gerelateerde links

- Wikipedia Botswana
- Botswana Tourism
- Botswana Overheid
- BBC Botswana

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Botswana luxe lodge safari´s

Misschien is kamperen niet de manier waarop u wilt kennis maken met dit fantastische safariland. Een lodge safari is dan een prachtige uitkomst. U vliegt van lodge naar lodge. In de Okavango Delta kan de verplaatsing van de ene naar de andere lodge zelfs per boot plaats vinden. Maar er zijn meer manieren om zelf van de luxe van een aantal lodges te genieten. Hoewel het mogelijk is om zelf te rijden, is een lodge- of een kampeersafari de beste manier om Botswana en de bush te verkennen.

Hiermee proeft, leert en geniet u het meest van Botswana. U maakt veel gamedrives en geniet in een rustig tempo van hetgeen de prachtige natuurgebieden u te bieden hebben. Zelfs wanneer u naar een andere lodge rijdt is de rit een gamedrive. Zo haalt u het meest optimale uit uw reis. De lodges zijn comfortabel en liggen in de beste natuurgebieden van Zuidelijk Afrika.

Unieke lodge safari reizen in Botswana starten bij Going Africa Safaris.

Prijsindicatie
Omdat we behoorlijk wat lodge safari's naar Botswana aanbieden proberen we het zoeken iets eenvoudiger te maken door bij onderstaande overzicht een prijsindicatie te geven met aantallen €€€€€.

Daarbij gaan we er vanuit dat het om een prijs per persoon gaat en "vanaf" is. In de meeste gevallen gaat het dan om reizen in het laag- of groene seizoen. Hoogseizoenprijzen zijn dus hoger.

tot € 2.000 = €
€ 2.000 tot € 3.000 = €€
€ 3.000 tot € 4.000 = €€€
€ 4.000 tot € 5.000 = €€€€
€ 5.000 of hoger = €€€€€

9-daagse Going Africa Best Value lodge safari.

Meest populaire luxe lodge safari met goede prijs/kwaliteit. Na een start in Victori Falls bezoekt u Chobe NP en Moremi/Khwai Area. "€€€"


Lees meer »

11-daagse Botswana Kwando unieke luxe lodge safari.

Een topper onder de luxe lodge safari's. Bezoek de victoria watervallen, Kwando Lagoon en Kwara concessiegebieden en Kwando Nxai camp. €€€€€


Lees meer »

11-daagse Botswana Odyssey safari.

Hoewel “Odyssey” eigenlijk “een lange zware tocht” betekent, valt het met de zwaarte reuze mee. U wordt vooral verwent tijdens dit avontuur. Vicotria Falls, Savute under Canvas, Selinda Explorers, Chobe under Canvas en Victoria Falls. Een groot maar luxe avontuur. €€€€€ 


Lees meer »

Botswana lodge safari 11-daagse hoogtepunten

Deze lodge safari kent twee opties en is een mogelijkheid om voor een zachte prijs toch de hoogtepunten van noordelijk Botswana te bezoeken. "€€€" 


Lees meer »

11-daagse betaalbare budget lodge safari Botswana

Een zeer betaalbare budget lodge safari van Maun naar Victoria Falls in Zimbabwe. U vertrekt vanaf Maun via Moremi GR, Khwai Area, Savuti en Chobe NP naar de watervallen in Zimbabwe. €€€


Lees meer »

9-daagse lodge safari focus on Botswana

Met deze 9-daagse lodge safari door Botswana verken je de top gebieden van Botswana op een betaalbare manier maar ook met diverse upgrade mogelijkheden. "€€" tot "€€€€€"


Lees meer »

11-daagse Botswana en Zimbabwe Highlights lodge safari

Een unieke Botswana en Zimbabwe lodge safari waarbij u start in het Khwai Concessie/Moremi en vervolgens het Chobe gebied in Botswana en Hwange NP en Victoria Falls in Zimbabwe bezoekt. €€€


Lees meer »

11-daagse authentieke lodge en luxe kampeersafari door Botswana

Een authentieke lodge safari in combinatie met avontuurlijk maar luxe kamperen in Chobe Savuti en Moremi. Tijdens de luxe kampeersafari heeft u een gegarandeerde window seat en een eigen en-suite tent. 
"door ons aangeraden" €€€


Lees meer »

11-daagse in de voetsporen van de olifanten in Botswana en Zimbabwe

Deze 11-daagse privé lodge safari volgt spreekwoordelijk de voetsporen van de olifanten. U bezoekt Hwange NP en Victoria Falls in Zimbabwe en Chobe NP en Khwai/Moremio of de Okavango Delta in Botswana. "€€€" tot "€€€€€" 


Lees meer »

12-daagse lodge safari Botswana en Zimbabwe in een kleine groep **nieuw**

Deze groepssafari vormt een cirkelvormige route in het noordelijk deel van Botswana met een combinatie met Hwange NP in Zimbabwe. U overnacht in eenvoudige doch goede accommodaties. Deze groepssafari begint en eindigt in Victoria Falls. €€€


Lees meer »

15-daagse Botswana Wildlife Breakaway comfortabele safari

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibie. U reist in een kleine groep. "populaire keuze"


Lees meer »

21-daagse Great Trans-African lodge safari door Namibië, Botswana en Zimbabwe

Een complete safari met een groep langs de hoogtepunten van Namibië, Botswana en Zimbabwe waarin u in middenklasse lodges, resorts en tented camp verblijft. "goedkopere lodge optie"


Lees meer »

14-daagse comfortabele safari naar Botswana vanuit Zuid-Afrika

Voordelige avontuurlijke comfortabele "overland" safari waarmee u door de landen Zuid-Afrika en Botswana reist om in Zimbabwe bij de Victoria Watervallen te eindigen. Via Khama Rhino Sanctuary naar de noordelijke parken van Botswana.


Lees meer »

3 tot 99-daagse zelf samen te stellen voordelige 5 rivieren safari

Vier lokale vooraanstaande luxe safarikampen en lodges in de Botswana bieden u elke jaar van 15 november tot 1 april een verblijf aan voor een bedrag per nacht wat zeer veel lager is dan u in het hoogseizoen voor een nacht moet betalen. "Prijspakker"


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap