Printen | E-mail

Bush Ways Safaris partner van Going Africa Safaris

Bush Ways kampeersafari reizen in Botswana. Bush Ways Safaris is sinds jaren onze vaste partner in Botswana.

Een wisselwerking tussen Bush Ways en Going Africa Safaris met als vertrekpunt een gelijke motivatie en visie maken onze samenwerking uniek. Naast de avontuurlijke kampeersafari reizen die we aanbieden, organiseren we als enige in Nederland al jaren een speciaal samengestelde kampeersafari met Bush Ways Safaris. Inmiddels wordt in 2015 alweer de vijftiende special met Bush Ways Safaris georganiseerd. Zo is in de loop der tijd een unieke samenwerking ontstaan die gebaseerd is op vriendschap en vertrouwen. Een unieke combinatie in de reiswereld die niet stopt bij alleen maar de verkoop van reizen.

Omdat we de eerste tien jaar altijd met onze unieke specials zijn mee geweest, weten we als geen andere touroperator of reisorganisatie wat Bush Ways Safaris te bieden heeft. Dat we zo vaak met onze special en met Bush Ways Safaris zijn mee geweest, is geen wonder. We durven te beweren dat Bush Ways de beste kampeersafari’s in Botswana verzorgt. We hebben dan ook een blindelings vertrouwen in Bush Ways Safaris. Dat vertrouwen is wederzijds en we zijn er trots op dat er zo een unieke samenwerking is ontstaan.

“You belong to the Bush Ways family”, is een uitspraak waar we trots op zijn.

Gebaseerd op dit blindelings vertrouwen en respect zijn wij dé partner van Bush Ways Safaris in Nederland en België. Naast onze special(s) verkopen we verschillende avontuurlijke kampeersafari reizen van Bush Ways Safaris.
Bent u op zoek naar een perfect georganiseerde avontuurlijk kampeersafari? Bij Going Africa Safaris bent u op het juiste adres. Door onze vele persoonlijke ervaringen met Bush Ways Safaris zijn we de meest ervaren partner en kunnen we u als geen ander over de Bush Ways kampeersafari reizen informeren.
Bekijk ook op deze website ook eens de vele foto’s van onze specials en de reacties van reizigers die u zijn voorgegaan.

Naast onze eigen speciale kampeersafari bieden wij verschillende kampeersafari reizen van Bush Ways door Botswana aan. De kortste Bush Ways kampeersafari is 7 dagen. De langste Bush Ways safari is 17 dagen. Zonder uitzondering zijn alle Bush Ways Safaris en Going Africa Safari kampeersafari reizen in Botswana avontuurlijke safari’s. Alles is afgestemd om zo lang mogelijk in de nationale parken van Botswana te verblijven. Hierdoor beleeft u Botswana op de beste manier. Het kamperen midden in de bush op Hatab kampeerplaatsen is een unieke ervaring. Zonder hekken en geen andere toeristen in de buurt verblijft u alleen met uw eigen kleine groep op deze Hatab kampeerplaats en geniet u van de geluiden van de bush. U moet niet verrast zijn wanneer een olifant, leeuw, luipaard, hyena of ander dier de campsite bezoekt terwijl u om het kampvuur zit na te genieten van wat de dag gebracht heeft. Een fantastische ervaring die we gaandeweg de jaren met Bush Ways Safaris zeer regelmatig hebben meegemaakt. Unieke belevingen die u ook kunt ervaren met deze avontuurlijke kampeersafari reizen in Botswana.

All deze kampeersafari reizen in Botswana met Bush Ways Safaris hebben een gegarandeerd vertrek. Bent u dus de enige die geboekt heeft, dan gaat de reis ook gewoon door en heeft u eigenlijk een privé kampeersafari. Eerlijkheid gebied te zeggen dat dit niet vaak voor komt. De Bush Ways Safaris kampeer safari reizen zijn populair.

Bent u dus op zoek naar een avontuurlijke kampeersafari in Botswana die ook nog betaalbaar is, bekijk dan onderstaande kampeer safari reizen van Bush Ways Safaris in Botswana. We geven u graag meer advies over de verschillende mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Beleef Botswana op de best en meest avontuurlijke manier met Going Africa Safaris en Bush Ways Safaris, “Partners for life”.

Bush Ways kampeersafari reizen doo r Botswana:
 

19-daagse Botswana speciale kampeersafari in september 2019

Speciale kampeersafari Botswana. Dit is een speciaal door Going Africa Safaris en Bush Ways samengestelde speciale kampeersafari naar de mooiste wildgebieden van Botswana in een rustig reistempo. Vertrek 1 x per jaar in september. "Beste keuze met meerdere nachten op een plek"


Lees meer »

15-daagse kampeersafari Botswana olifant kampeersafari avontuur

Olifant Kampeersafari Botswana. Met deze avontuurlijke olifant kampeersafari door Botswana en de Caprivi in Namibië bezoekt u het noorden van Botswana. Een rondje Okavango Delta waarmee u alle belangrijke parken bezoekt. 
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

15-daagse Bush Ways Botswana leeuw kampeersafari avontuur

Bush Ways kampeersafari Botswana. Deze leeuw kampeersafari door Botswana is een veelzijdig avontuur naar de belangrijkste wildgebieden in het noorden van Botswana.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

7-daagse luxe mobile kampeersafari Botswana

Tijdes deze luxe mobile kampeersafari door Botswana reist u in een groep en kampeert in grote 3x3 meter canvas koepeltenten midden in de bush op prive gelegen speciale kampeerplekken.


Lees meer »

11-daagse Bushways visarend of fish eagle kampeersafari

Kampeersafari Botswana. Populaire visarend kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana. U bezoekt de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe met deze korte kampeersafari door Botswana.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

17-daagse unieke luipaard safari naar o.a. Central Kalahari GR

Kampeersafari Botswana. Een unieke en zeer complete en avontuurlijke kampeersafari door Botswana met Central Kalahari als prominent reisdoel. Natuurlijk ontbreken de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe niet.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

8-daagse korte buffel kampeersafari door Botswana

Kampeersafari Botswana. Een korte maar krachtige safari beleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe river front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibie.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

9-daagse korte Rhino kampeersafari door Botswana

Kampeersafari Botswana. Een korte maar krachtige safari beleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe river front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibië. "uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

7-daagse Central Kalahari en bosjesmannen kampeersafari Botswana

Kampeersafari Botswana. Een kampeersafari door Botswana die helemaal in het teken van Central Kalahari en haar bewoners staat. Beleef de vlaktes, sta oog in oog met de black maned Kalahari lion en bezoek de bosjesmannen in Botswana.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap