Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.

Printen | E-mail

Camp Amalinda, Matobo National Park ****

Camp Amalinda ligt net buiten Bulawayo. Bulawayo is de tweede grootste stad in Zimbabwe en ligt in Matobo Hills wat gekenmerkt wordt door de granieten kopjes wat het landschap een van de meest majestueuze rotslandschappen ter wereld geeft. Camp Amalinda is een exclusieve safari lodge en ligt weggestopt in een oude schuilplaats van de Bosjesmannen binnen de grenzen van Matobo National Park. Camp Amalinda ademt en straalt rust uit in het ongetemde Afrika.

Camp Amalinda bestaat uit negen rietgedekte kamers, waaronder twee bruidssuites, die zijn geplaatst tussen de enorme rotsen en hebben allen een panoramisch uitzicht op de Matobo Hills. Camp Amalinda heeft een centrale ruimte met een bibliotheek, een schaakkamer (gelegen tussen de boomtoppen), en een restaurant buiten met een grote teak tafel. Verder beschikt Camp Amalinda over een wijnkelder in een natuurlijke grot, een "boma" met een open haard, een zwembad met uitzicht op een waterhole waar wilde dieren komen drinken en een spa.

Activiteiten vanuit Camp Amalinda bestaan uit safari’s te voet of per voertuig. U kunt de bedreigde zwarte neushoorn tijdens een korte wandeling met enig geluk tot op korte afstand beanderen. Ook kunt u naar granieten heuvels rijden om eventjes in de voetsporen van Cecil John Rhodes te treden en om zijn wereldberoemde graftombe te bezoeken op de 'View of the World ". Er worden ook culturele bezoeken naar de Matabele aangeboden....

Boek uw verblijf bij Camp Amalinda bij Going Africa Safaris.
 
Camp Amalinda« Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap