Printen | E-mail

Chimanimani National Park

Chimanimani National Park ligt langs de oostelijke grens van het Chimanimani district en grenst daarmee aan Mozambique. Chimanimani National Park bestaat uit een gebied van ruige bergen versterkt door vele spectaculaire kloven en hoge bergtoppen die tot 2.436 meter hoog gaan.

In Chimanimani National Park zijn er verschillende riviertjes die door de bergformaties stromen. Verder zijn er in Chimanimani National Park veel plekken waar riviertjes ontspringen. De ontwikkeling van Chimanimani National Park is beperkt en daardoor blijven de natuurlijke, ongerepte schoonheid en woeste landschappen van dit bergachtige gebied behouden.

In Chimanimani National Park leven verschillende diersoorten zoals er zijn de eland, sable antilope, bushbuck, blauwe duiker, klipspringer en af ​​en toe wordt er een luipaard gespot. Liefhebbers van ongerepte natuur en bossen zullen zich erg prettig voelen in de bossen van Chimanimani National Park.

Het vochtige en altijd groene dichtbegroeide bos is dan ook van een zeldzame schoonheid. Verschillende soorten vlinders, vogels, planten, slangen en verlegen katten worden met grote regelmatig gezien. In deze onontwikkelde omgeving zijn geen wegen en alleen voetpaden en smalle sporen leiden naar de verschillende bezienswaardigheden. Dit draagt ​​bij aan het plezier van verblijven in een stuk natuur die haar oorsprong niet verloren is en derhalve het ongerepte karakter heeft kunnen behouden.

Boek uw safari reis naar Chimanimani National Park bij Going Africa Safaris.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap