Printen | E-mail

Chizarira National Park

Chizarira National Park ligt op de top van het grote Zambezi Escarpment in het noordwestelijke deel van Zimbabwe. Chizarira National Park biedt daarmee uitzicht op de machtige Zambezi vallei en de uitlopers van Lake Kariba. Chizarira National Park is een groot afgelegen gebied van 192.000 hectare.

Chizarira National Park is wild, ongerept en beziet prachtige kloven, plateaus en vlaktes. Dit alles maakt Chizarira National Park een ongerepte park en een spectaculaire bestemming voor elke bezoeker. Door de wilde en afgelegen natuur is de rust en de ruige schoonheid van Chizarira National Park ongeëvenaard. Chizarira ontleent zijn naam aan het woord "sijalila" wat in het lokale Tonga dialect weer de betekenis heeft van "Great Barrier of grote barrière". De prachtige bergketen die deel uitmaakt van het Zambezi Escarpment vormt de westelijke grens van Chizarira National Park en biedt de mogelijkheid voor uitdagende wandelingen en spectaculaire uitzichten over de vallei.

Chizarira National Park staat bekend om zijn wandelpaden. In Chizarira National Park leeft ook groot wild en roofdieren. Wandeltochten worden dan ook alleen toegestaan onder begeleiding en de bescherming van een ervaren gids. Chizarira National Park is door het oneffen terrein van ongetemde kloven en heuvels de plek voor 4 x 4 enthousiastelingen. Er zijn vele uitdagende wegen en paden die leiden tot verborgen kloven, spectaculaire uitzichten en rijk begroeide natuurlijke bronnen. Hoewel bezoekers eventueel in hun eigen voertuigen game drives kunnen maken, wordt toch aanbevolen dat u de game drives boekt bij de lokale aanbieders.

Boek uw safari reis naar Chizarira National Park bij Going Africa Safaris.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap