Copyright informatie Going Africa Safaris

Copyright Going Africa Safaris

Copyright - Going Africa Safaris

Copyright – Going Africa Safaris

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze tenzij we de bezoeker van de website hiervoor uitnodigen of toestemming voor hebben gegeven.

Helaas merken we dat informatie materiaal op onze website nog wel eens door derden zonder toestemming wordt gebruikt. Hieronder ook andere reisorganisaties en touroperators. Het gaat dan om beeld materiaal en teksten.
Going Africa Safaris reist twee- tot driemaal per jaar af naar Afrika om nieuwe ervaringen op te doen en nieuw beeldmateriaal te maken.

Het beeld materiaal en de teksten onder de volgende omstandigheden tot stand gekomen.

Beeldmateriaal.
Foto’s en video’s worden door Going Africa Safaris zelf gemaakt of met toestemming van reizigers van Going Africa Safaris, lokale partners (accommodaties en safari organisaties) en onze groundhandlers.

Teksten
De teksten zijn gebaseerd op eigen ervaringen, omschrijvingen van lokale partners (accommodaties en safari organisaties) en onze groundhandlers. In de regel betreft het in de laatste categorie om eigen vertalingen gecombineerd met eigen ervaringen.

Going Africa Safaris besteed daarmee veel tijd en zorgvuldigheid in de totstandkoming van de website en vind in deze copyright erg belangrijk.