Zoeken

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Corona Covid-19

Beste reigers en/of potentiële reizigers,
 
Het coronavirus houdt ons momenteel allemaal in spanning. De nieuwssituatie verandert dagelijks en soms zelfs ieder uur. Deze pagina is voor de informatie van alle Going Africa Safaris reizigers en diegenen die geïnteresseerd zijn in reizen. Deze informatie wordt waar nodig regelmatig bijgewerkt.
Vanwege de frequente veranderingen van de situatie dient dit als informatie en kunnen er niet meteen rechten aan worden ontleend.  
 
Houd er rekening mee dat de huidige situatie een ongekende uitzonderlijke wereldwijde situatie vertegenwoordigt. We kunnen individuele vragen niet altijd ad hoc betrouwbaar beantwoorden, maar we streven ernaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelderen.
Er zijn veel informatiekanalen waar we rekening mee moeten houden.Informatie
Going Africa Safaris vindt dat niet u met ons contact op moet nemen, wij nemen contact op met u om uw persoonlijke situatie te bespreken en om naar maatwerkoplossingen te zoeken voor uw boeking.
  
U gaat binnenkort op reis!
Indien uw reis aanvangt voor 1 september 2020, dan nemen wij in volgorde van vertrek van de reiziger telefonisch contact met u op.  

U gaat ná 1 september 2020 op reis!
Vertrekt u ná 1 september 2020, dan verzoeken wij u om even af te wachten. Natuurlijk begrijpen we dat ook u nu al vragen heeft. Echter onze antwoorden zijn mogelijk nog te onzeker en we hebben gewoonweg ook de tijd nodig voor de reizigers die eerder vertrekken.
Indien de situatie er aanleiding toegeeft nemen wij vanzelfsprekend contact met u op.
 
Een aantal punten die voor u van belang kunnen zijn.

1. Huidige reiswaarschuwing en toegangsbeperkingen
Als vertrek uit uw eigen land of toegang tot onze bestemmingsgebieden verboden is of, als voorzorgsmaatregel, gekoppeld aan een binnenlandse quarantaine ter plaatse, kunnen we een omboeking naar een latere periode aan u voorstellen. Dit bespreken we graag telefonisch met u en we nemen hierover contact met u op conform bovenstaande volgorde.
 
2. Reist u vanaf september 2020
Het is nog te onzeker of reisdatums na 1 september 2020 worden beïnvloed door reiswaarschuwingen en/of toegangsbeperkingen en in welke mate. Hier blijven de reisovereenkomsten gelden zoals geboekt. Als u de reis zelf wilt annuleren, gelden de annuleringsvoorwaarden volgens onze reisvoorwaarden. Wij beslissen echter wel zo snel mogelijk of de door u geboekte reis mogelijk blijkt te zijn of dat we samen met u op zoek gaan naar een oplossing c.q. mogelijke verschuiving.
We proberen om een ​passende ​boekingsoplossing te vinden. We vragen hier uw geduld. Op dit moment moeten we alles doen wat we kunnen voor onze reizigers wiens vertrek voor 1 september 2020 plaats vindt.
 
3. Nieuwe boekingen
Natuurlijk willen we graag dat we nog boeking voor 2020 aan kunnen nemen. Zeker voor 2021. Ligt de vertrekdatum echter voor 1 januari 2020, dan vinden we dat we gewoon geen boekingen aan moeten nemen. Boekingen voor 2021 kunnen we gewoon aannemen. E.e.a. wel afhankelijk van lokale annuleringsvoorwaarden vanwege Covid-19.

Heeft u dus plannen om in 2021 op safari te gaan, neem gerust contact met ons op. Gelet op onze goede relatie met onze lokale partner, hebben we in overleg soms gunstige afspraken kunnen maken over nieuwe boekingen en mogelijk moeten annuleringsvoorwaarden vanwege Covid-19. We weten dat in veel landen veel accommodaties en organisaties de prijzen gelijk houden aan die van 2020.

Gelukkig zijn er veel reizigers die vanwege Covid-19 hun safari hebben omgeboekt naar 2021. Dit heeft echter wel tot gevolg dat de beschikbaarheid voor 2021 sneller onder druk zal komen te staan.

Belangstelling? Neem dan gerust contact met ons op.


VEEL GESTELDE VRAGEN


DO NOT CANCEL YOUR TRIP
CHANGE THE DATE
AND SAVE TOURISM

@ STAY SAFE

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap