Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.

Printen | E-mail

Davison´s Camp, Linkwasha Concessie - Hwange NP ****+

Davison's Camp ligt diep in het Hwange National Park, in de zuid-oostelijke Linkwasha Concessie. Davison's Camp ligt daarmee in een van de beste game viewing gebieden van Hwange NP. Davison's Camp is een klassiek Afrikaanse tentenkamp.

De tenten staan smaakvol verborgen onder een bos van Mopane bomen en met een fraai uitzicht op een waterhole en de open vlakte. Davison's Camp is genoemd naar de oprichter van Hwange National Park en de eerste warden, Ted Davison. Davison's Camp bestaat uit 8 tenten en een familietent en biedt een prachtige bush ervaring. De tenten van Davison's Camp hebben allemaal fans en en-suite badkamers en uitzicht op de waterhole aan de voorkant van het kamp. Zowel de tenten en de apart gelegen “main areas”, bestaande uit een living, eetgedeelte en een open kampvuur sector, kijken uit over de productieve waterput .

Activiteiten bij Davison's Camp zijn onder andere game drives in open 4x4 voertuigen en begeleide wandelingen in de vroege ochtend. Tijdens de siësta uren kunt u wilde dieren spotten die naar de waterhole komen om te drinken. De Linkwasha Concessie is het hele jaar door interessant om te bezoeken. De wilde dieren die hier bij grote regelmaat gespot worden zijn de leeuw, grote kuddes olifanten, buffels, luipaarden, witte neushoorn, gevlekte hyena, giraffe, sable antiloop, blue wildebeest, impala's, waterbokken en de reedbuck.

In het gebied waar Davison's Camp ligt, zijn een aantal grote open vlaktes die zorgen voor uitstekende waarnemingen. In de lokale zomer zijn er ook veel zebra's en elanden te vinden, terwijl in de winter de waterhole als een magneet werkt voor enorme aantallen olifanten. Ook de vogelliefhebber komt bij Davison's Camp met ongeveer 400 verschillende soorten vogels aan zijn trekken.

Boek uw verblijf bij Davison's Camp Going Africa Safaris.


Davisons Camp « Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap