Disclaimer- Going Africa Safaris

Disclaimer Going Africa Safaris

Disclaimer Going Africa Safaris

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan of aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel we bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (in de tijd) is verouderd en daardoor niet (meer) correct is. Going Africa Safaris is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Going Africa Safaris gecreëerde website.

Going Africa Safaris wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze website verwijzen.
De gegevens op deze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. Going Africa geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de website en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de website, wordt door Going Africa Safaris uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die geen eigendom zijn van Going Africa Safaris zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Going Africa Safaris is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. Going Africa Safaris aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke websites of bronnen of beschikbaarheid.

Going Africa Safaris is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke websites of bronnen.