Printen | E-mail

Ellerman House, Kaapstad *****

Ellerman House feitjes.

  • 11 luxe kamers en suites, de meeste met uitzicht op zee
  • Theatrale omgeving met uitzicht op de oceaan
  • Eigentijdse Art Gallery
  • Spa, een fitnessruimte en een zwembad

Ellerman House ligt theatraal in Bantry Bay, op de hellingen van de Tafelberg. Ellerman House beschikt daarmee over een adembenemend uitzicht op de oceaan. De tijdloze elegantie, verfijnde smaak en artistieke flair zijn er in overvloed in dit luxe 5-sterren hotel. Daarmee is Ellerman House een aantrekkelijke bestemming voor de veeleisende reiziger.

Ellerman House beschikt over 11 prachtig ingerichte luxe kamers en suites met veel comfort en allen zijn ingericht met rijke texturen, originele lokale kunst en hebben een onberispelijke afwerking. De meeste kamers hebben een prachtig uitzicht op zee.

Ellerman House legt de nadruk op een hoge kwaliteit van de dienstverlening en de gastvrijheid. De goed onderhouden kelders zorgen voor de beste Zuid-Afrikaanse wijnen welke uitstekend tot hun recht komen bij de met zorg bereide maaltijden.

Ellerman House beschikt verder over een gerenommeerde galerie voor moderne kunst. De spa, een fitnessruimte, een zwembad en de prachtige tuinen bieden u als gast de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen en in stijl verwend te worden.

Boek uw verblijf bij Ellerman House bij Going Africa Safaris.

   
   
   

 

 « Terug naar het overzicht

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap