Giants Playground, Namibië

Bezoek Giants Playground met Going Africa Safaris

Giants Playground

Giants Playground ligt in het zuiden van Namibië op 5 kilometer afstand van het Kokerbomenwoud en kan dus prima gelijktijdig bezocht worden.

Rijdt u echter vanaf Mariental naar Fish River Canyon, pas dan wel op dat u vóór het donker over bent. Erg lang genieten van Giant’s Playground is dan dus risicovol qua tijd.

Maar ook een kort bezoek aan Giants Playground geeft al een goed beeld van dit bijzondere fenomeen. De naam Giants Playground dekt de lading precies. Het is inderdaad een wonder dat alle rotsformaties zonder hulp van reuzenhanden kan zijn ontstaan. Het is net een blokkendoos in een speeltuin van een reus.

De echte verklaring voor het ontstaan van Giants Playground is dat de rotsblokken van gehard lava door erosie zijn ontstaan. Vanaf de parkeerplaats wijst een pad u door Giants Playground. Volg de paden; u kunt er zo verdwalen. Een bezoek aan het Kokerbomenwoud is bij de toegangsprijs inbegrepen.

Een bezoek aan dit bijzondere verschijnsel is beslist de moeite waard. En ook hier gelegenheid om prachtige foto’s te maken.

Bezoek Giants Playground met Going Africa Safaris

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€

Rondreis Namibië – Tijdens deze rondreis Namibië bezoekt u in een rustig tempo de meeste hoogtepunten van Namibië.  Een compleet fly-drive rondreis Namibië.