Gonarezhou National Park

Bezoek Gonarezhou National Park met Going Africa Safaris

Gonarezhou National Park

Gonarezhou National Park ligt in het zuidoosten van Zimbabwe en heeft een oppervlakte van meer dan 5.000 km2.

Gonarezhou betekent “plaats van de vele olifanten” en is een zeer mooi park vol ruige en prachtige landschappen. Drie grote rivieren, de Save, de Runde en de Mwenezi, stromen door Gonarezhou National Park en vormen natuurlijke oases.

Zoals de naam al impliceert, is Gonarezhou National Park beroemd om zijn olifanten. Veel olifanten met de grootste slagtanden in de regio zijn hier te vinden.

Gonarezhou National Park maakt deel uit van het Great Limpopo Transfrontier Park (GLTP). GLTP vormt een enorm Pan African Park samen met het beroemde Kruger NP en Mozambique’s Gaza.

Het uitgestrekte en gevarieerde karakter van het GLTP trekt eco-toerisme aan en het streven is om de historische migratie van dieren te herstellen.

Gonarezhou National Park heeft meer dan 500 soorten vogels, 147 soorten zoogdieren, tenminste 116 soorten reptielen, 34 soorten kikkers en 49 vissoorten.

Bezoek Gonarezhou National Park met Going Africa Safaris.

Beste reistijd Zimbabwe.

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
Helaas, uw selectie heeft geen voorbeeld safari opgeleverd. Dat houdt echter niet in dat we u, als safari specialist, niet kunnen helpen bij het organiseren van een passende safari. Maatwerk is immers waar we goed in zijn. Neem gerust contact met ons op.