Hwange National Park, Zimbabwe

Bezoek Hwange National Park met Going Africa Safaris

Hwange National Park

Hwange National Park is vernoemd naar een lokaal Nhanzwa opperhoofd en is met 14.650 km2 het grootste park in Zimbabwe.

Hwange National Park ligt in het noordwesten van Zimbabwe op ongeveer een uur rijden (ten zuiden) van Victoria Falls.

Hwange National Parkwerd in het begin van de 19e eeuw jachtgebied van de Ndebele krijger King Mzilikazi en werd in 1929 een Nationaal Park.Hwange National Park heeft een geweldige variëteit aan wilde dieren met meer dan 100 soorten zoog- dieren en bijna 400 vogelsoorten. De olifanten van Hwange National Park zijn wereldberoemd en de populatie is één van de grootste ter wereld.

Vanwege de omvang van het park varieert het landschap enorm. Hwange National Park ligt in een zeer droge regio en aangelegde waterholes voorzien de dieren in de droge periode van water.

Voor de avonturiers onder u zijn er wandelsafari’s om de tracks van roofdieren, olifanten en neushoorns te volgen. Daarmee is Hwange National Park één van de beste parken om fantastische avonturen te beleven.

Bezoek Hwange National Park met Going Africa Safaris.

Beste reistijd Zimbabwe.

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€€€

Fly-in lodge safari Zimbabwe. Een 12-daagse fly-in lodge safari in Zimbabwe waar u Hwange NP, Matusadona NP en Mana Pools NP bezoekt. In Mana Pools maakt u gebruik van de kennis en de kwaliteiten van de fameuze gids Stretch Ferreira eigenaar van Goliath Safaris.

Hwange wandelsafari – Tijdens deze fully backed-up Hwange wandelsafari van Leon Varley overnacht u in grote comfortabele tenten met bush en-suite voorzieningen en goede bedden en beddengoed.

€€€

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibië. U reist in een kleine groep. “populaire keuze”

€€€

Zimbabwe lodge safari. Met deze 9-daagse Focus Zimbabwe lodge safari verkent u de top gebieden van Zimbabwe met onder andere Victoria Falls, Hwange NP en afsluitend naar Matusadona NP.

€€€€

Met deze 11-daagse lodge safari Zimbabwe bezoekt u de hoogtepunten Victoria Falls, Matusadona NP (Lake Kariba), Mana Pools NP en Hwange NP op een relaxte en avontuurlijke manier. Luxe gecombineerd met het avontuurlijk bushgevoel maakt deze lodge safari Zimbabwe een uitstekende keuze.

€€€€

Zimbabwe fly-in safari. Met deze Extravaganza safari van African Bush Camps beleeft u de topparken Hwange NP en Mana Pools NP in Zimbabwe in een schitterende safari en in misschien wel de beste en meest fraai gelegen bush camps in Zimbabwe.

€€€

Deze lodge groepssafari vormt een cirkelvormige route in het noordelijk deel van Botswana met een combinatie met Hwange NP in Zimbabwe. U overnacht in eenvoudige doch goede accommodaties. Deze lodge groepssafari begint en eindigt in Victoria Falls.

€€€

Een unieke luxe lodge safari Botswana en Zimbabwe waarbij u start in het Khwai Concessie/Moremi en vervolgens het Chobe gebied in Botswana en Hwange NP en Victoria Falls in Zimbabwe bezoekt.

€€€

Deze 10-daagse budget lodge safari Zimbabwe is een privé safari waarbij Victoria Falls, Hwange NP, Matobo NP en Zimbabwe Ruins in het reisschema zijn opgenomen. Een aantrekkelijk geprijsde, leuke en afwisselendebudget lodge safari Zimbabwe.

Voordelige Zimbabwe Botswana kampeersafari waarbij u zeker twee keer goede kans heeft om de neushoorn te spotten. U reist in een kleine groep van maximaal 12 personen.

€€€€

De Great Trans-African Lodge Safari is een complete safari met een groep langs de hoogtepunten van Namibië, Botswana en Zimbabwe waarin u in middenklasse lodges, resorts en tented camp verblijft. “goedkopere lodge optie”

€€€

Luxe fly-in safari. Met deze 11-daagse luxe fly-in safari volgt spreekwoordelijk doch ook letterlijk de voetsporen van de olifanten. U bezoekt Hwange NP en Victoria Falls in Zimbabwe en Chobe NP en de Okavango Delta in Botswana.