Katavi National Park, Tanzania

Bezoek Katavi National Park met Going Africa Safaris

Katavi National Park

Katavi National Park is de toeristische ontdekking van de laatste jaren is Katavi National Park.

Door de afgelegen ligging wordt het park nog erg weinig bezocht. Een ultieme en avontuurlijke safari is hier nog een garantie.

Katavi National Park is qua grote het vierde park van Tanzania maar misschien wel het meest ongerept van alle andere parken. Katavi is het best te bezoeken van juli tot oktober en bezit prachtige bossen, meren en vlaktes.

Hier is het wild in grote hoeveelheden te vinden. Olifanten, duizenden buffels, leeuwen, luipaarden, antilopen, zebra’s en giraffes zijn er hier een paar van.

Invliegen is de beste optie. Katavi over de weg bereiken kost u veel tijd maar is natuurlijk wel avontuurlijk.

Bezoek Katavi National Park met Going Africa Safaris.

Beste reistijd Tanzania.

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€€€

Met deze Zuid-Tanzania lodge safari bezoekt u de nog niet drukbezochte parken in het zuiden en westen van Tanzania met een afsluiting bij Swahili coast. “The Best Kept Secret” is een passende naam voor deze geweldige fly-in lodge safari.

€€€€

Met recht wordt deze Zuid-Tanzania fly-in safari ook wel een de ultieme safari genoemd. Deze prachtige en avontuurlijke Zuid-Tanzania fly-in safari brengt u naar de beste maar nog weinig bezochte parken zoals Mikumi, Ruaha en Katavi NP in West- en Zuid-Tanzania en laat u de best bewaarde geheimen van Tanzania zien.