Kwazulu-Natal, Zuid-Afrika

Bezoek Kwazulu-Natal in Zuid-Afrika met Going Africa Safaris

Kwazulu-Natal, Zuid-Afrika

KwaZulu-Natal, voeg India, Europa en de Zulu-cultuur samen en u krijgt een eigen kleine wereld met diverse attracties genaamd KwaZulu-Natal.

De meest populaire toeristische bestemming van de provincie KwaZulu-Natal is de havenstad Durban. KwaZulu-Natal beschikt over eindeloze zandstranden, ideale surf-gebieden in de warme Indische Oceaan en biedt veel winkelplezier in de moderne winkelcentra of op de Indiase markt.

KwaZulu-Natal herbergt daarmee een betoverende mix van Azië en Afrika! Bewonder het Koninkrijk van de Zulu’s en de provincie met haar continentale invloeden: KwaZulu-Natal! Met het Afrikaanse bushland, waar rivieren door de heuvels richting de Drakensbergen kronkelen valt er veel te zien en te bewonderen.
Door velen worden de Drakensbergen beschouwd als de mooiste bergketen in de wereld.

Ten noorden en ten zuiden van Durban liggen langs de kustlijn prachtige golfbanen, familie resorts en betaalbare duikscholen. Daarnaast zijn er de game reserves van KwaZulu-Natal zoals bijvoorbeeld het Hluhluwe-Umfolozi of het Greater St. Lucia Wetland Park welke tot ver buiten de grenzen van Afrika zeer bekend zijn en gewaardeerd worden.

In het unieke uKhahlamba-Drakensberg Park is er de mogelijkheid om de cultuur van de Zulu te leren kennen en op de voormalige slagvelden van de oorlog tussen Zulu’s, de Boeren en de Britten is het mogelijk om een belangrijk deel van de Afrikaanse geschiedenis te ervaren. KwaZulu-Natal biedt verder mogelijkheden om te duiken of raften, op forel te vissen, wandelen, paardrijden of om de Afrikaanse cultuur op te snuiven.

Interessante routes voor KwaZulu-Natal zijn onder andere:
– Wildparks route met Simangalosi Wetland Park, St Lucia, Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve, Dumazulu Cultural Village, Mkuze Game Reserve, Kosi Bay, Sodwana Bay en Tembe Elephant Park. Gevolgd door Swaziland Ithala Game Reserve
– Midlands Meander Route voor liefhebbers van lokale kunst van Hilton via Howick (Falls), Mandela Monument, Dargle Valley Rosetta naar Mooi River en Hidcote.
– De alom bekende Drakensberg route

Beste reistijd KwaZulu-Natal
KwaZulu-Natal kent het hele jaar door een warm klimaat en kan derhalve het hele jaar door bezocht worden. De kustgebieden zijn in de lokale zomer warm en vochtig, met kans veel regen. De binnenlanden van KwaZulu-Natal zijn zomers warm en de winters zijn zacht. Het Drakensberg gebied kenmerkt zich met koude winters en het kan er dan ook sneeuwen.

Bezoek Kwazulu-Natal in Zuid-Afrika met Going Africa Safaris

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
Helaas, uw selectie heeft geen voorbeeld safari opgeleverd. Dat houdt echter niet in dat we u, als safari specialist, niet kunnen helpen bij het organiseren van een passende safari. Maatwerk is immers waar we goed in zijn. Neem gerust contact met ons op.