Lake Manyara National Park, Tanzania

Bezoek Lake Manyara National Park met Going Africa Safaris

Lake Manyara National Park

Lake Manyara National Park ligt op ongeveer twee uur rijden van Arusha.

Het 390 km² grote Lake Manyara National Park is een park gelegen tussen de rotsformaties van de Great Rift Valley en Lake Manyara. Bij het binnenrijden van dit park heeft u het idee in een tropisch regenwoud te zijn beland. Watervalletjes, bavianen, blue monkeys en eeuwenoude bomen vormen een poort naar de open graslanden, moerassen en het Manyara meer.

Lake Manyara National Park is het leefgebied van vele olifanten, giraffen, buffels, impala’s, nijlpaarden en veel andere antilopensoorten en kleine dieren. De kans is aanwezig om hier de boomklimmende leeuwen te zien.

Vogelliefhebbers komen hier ook aan hun trekken. Maar liefs 500 vogelsoorten leven rondom het meer. Reigers, visarenden, flamingo’s en pelikanen kunnen u eigenlijk niet ontgaan. Maar ook de zeldzame black eagle leeft hier.

Aan een plant waarmee de masai hun dorpen omsluiten ontleent dit park haar naam. Een park tussen het Serengeti ecosysteem en Arusha. Een prima plek voor een tussenstop voor 1 of 2 nachten

Bezoek Lake Manyara National Park met Going Africa Safaris.

Beste reistijd Tanzania.

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€

Tanzania lodge safari – Met deze 7-daagse Tanzania lodge safari door het noorden van Tanzania bezoekt u de hoogtepunten van Noord Tanzania en reist u met eigen partner, familie of vrienden.

€€€

Wayo safari Tanzania – 8-daagse Green Eco safari. Een safari waar u de kans krijgt om Tanzania niet alleen vanuit de gamedrive auto te verkennen, maar waarbij u zich volledig kunt onderdompelen in alles wat het landschap te bieden heeft.

€€

Safari Tanzania. Deze luxe lodge, tented camp safari laat u op een uitgebalanceerde manier vier nationale parken in Tanzania zien. Met uw privé gids/chauffeur maakt u uw game drives en gaat u op zoek naar de wilde dieren die in de parken in grote aantallen voorkomen.

€€

Tanzania rondreis. Deze Tanzania rondreis is een uitstekende keuze wanneer u wildlife wilt combineren met cultuur. We hebben voor u deze fraaie combinatie lodge safari naar Tanzania tussen Hadzabe/Datog stammen en wildlife samengesteld.

€€

Groepssafari Tanzania.  Tijdens deze korte 7-daagse groepssafari reist u naar de hoogtepunten van Noord-Tanzania. U reist in een kleine groep (max. 6 personen) met een gegarandeerd vertrek en window seat.

€€

Tanzania safari – tijdens deze Tanzania safari bezoekt u Mount Kilimanyaro voor een Masai experience waarna u doorreist naar de noordelijke wildlife gebieden van Tanzania.

€€€

Lodge safari Tanzania. Deze unieke “lode safari Tanzania” bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt niet alleen de bekende parken te zien waar er lange game drives worden gemaakt, maar ook de meer afgelegen en stillere gebieden in Tanzania worden bezocht.

€€€

Tanzania groepssafari. Deze groepssafari is ontworpen door een team van safari-experts om u het beste te bieden wat het noorden van Tanzania te bieden heeft. U bezoekt de hoogtepunten van het noorden van Tanzania op een unieke en avontuurlijke manier vol met activiteiten die niet veel andere bezoekers maken en waarbij we zoveel mogelijke de drukke gebieden mijden.

€€€

Groepsreis Kenia-Tanzania. Deze unieke groepsreis Kenia-Tanzania bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt de bekende parken te zien, waar erg lange of “full day” game drives worden gemaakt.

Kampeersafari Tanzania – Deze avontuurlijke budget privé kampeersafari in het noorden van Tanzania kenmerkt zich door de speciale avontuurlijke manier van kamperen.

Tanzania kampeerreis. Tijdens deze avontuurlijke budget Tanzania kampeerreis bezoekt u naast de Serengeti, Ngorongoro Crater, Lake Manyara en Tarangire ook Lake Eyasi waar de Hadzabe nog als een van de weinige stammen echt traditioneel leven.

€€€€

Luxe Elewana lodge safari. Met deze 9-daagse Elewana safari circuit bezoekt u de belangrijkste gebieden in Noord-Tanzania en verblijft u in de meeste luxe accommodaties.