Luambe National Park, Zambia

Bezoek Luambe National Park met Going Africa Safaris

Luambe National Park

Luambe National Park is misschien wel dé ontdekking van de laatste jaren. Na jaren nauwelijks of geen bezoekers te hebben ontvangen, is er sinds enkele jaren een luxe safari camp.

Luambe National Park is daarmee weer meer toegankelijk geworden. Het enige camp biedt plek aan slechts acht gasten. Ideaal voor wanneer u in alle rust wilt genieten van de dieren en de fraaie omgeving en onderdeel wilt zijn van een exclusieve safaribeleving.

Luambe National Park heeft een groot aantal grotere zoogdieren zoals olifanten, buffels en nijlpaarden. Ook leven er een flink aantal kat- achtigen.

Hoewel deze roofdieren in het begin nog wat schuw waren, beginnen ze te wennen aan de aanwezigheid van mensen. Een combinatie met het toch wat drukkere South Luangwa National park (waar de katachtigen zich meer laten zien), is dan ook een prima optie.

Met ook de Luangwa rivier en de Mopane bossen heeft Luambe National Park veel gelijkenissen. U deelt Luambe National Park en de mooie momenten echter met veel minder bezoekers.

Ook voor de vogelaar is Luambe National Park, met meer dan 400 vogelsoorten, een geschikte safaribestemming.

Bezoek Luambe National Park met Going Africa Safaris.

Beste reistijd Zambia.

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€

Lodge safari Zambia. Een avontuurlijke en enerverende 9-daagse safari waarbij u de South Luangwa NP en Luambe NP bezoekt gelegen in de prachtige Afrikaanse landschappen, de zonovergoten weidse savanna’s en de natuurlijke schoonheid van de Luangwa Valley.