Mpumalanga, Zuid-Afrika

Bezoek Mpumalanga in Zuid-Afrika met Going Africa Safaris

Mpumalanga, Zuid-Afrika

Mpumalanga zal u verbazen met prachtige landschap en de rijke flora en fauna waarover Mpumalanga beschikt. De Drakensbergen, passen, rivieren, watervallen en bossen, zullen u verstelt doen staan.

Het gebied van Mpumalanga wordt gevormd door twee verschillende landschappen. Ten eerste is er het hoogplateau en anderzijds is er het zogenaamde Low bushveld. Deel van het plateau is de beroemde Blyde River Canyon. Wat een van de grootste natuurwonderen van de aarde is. In het bijzonder was Mpumalanga bekend door haar voormalige goudkoorts. Vanuit de hele wereld kwamen mensen naar Mpumalanga om hun geluk te beproeven. Zelfs vandaag de dag is het verleden in Mpumalanga nog steeds voelbaar.

Vooral Pilgrims Rest is een toeristisch trekpleister. Hier proeft u nog steeds de sfeer van de dagen waarop naar goud gezocht werd. Het grootste gedeelte van het Lowveld bestaat uit het Kruger National Park. Kruger NP beschikt over een totale oppervlakte van 20.000 vierkante kilometer. Kuddes olifanten en buffels en een verscheidenheid aan vogelsoorten hebben er hun leefgebied. In Kruger NP heeft u de mogelijkheid om alle dieren in het wild te ontdekken.

Een ander hoogtepunt tijdens uw reis door Zuid-Afrika en het gebied Mpumalanga zou een bezoek aan de hoofdstad Nelspruit kunnen zijn. Nelspruit wordt omringd door de meest prachtige natuur en biedt vele mogelijkheden om te winkelen en heeft ook een tal van sport- en recreatiemogelijkheden. Een vakantie naar Mpumalanga hoeft dus zeker niet saai te zijn.

Interessante routes voor Mpumalanga zijn onder andere:
– De Panorama en Blyde River Canyon route – De Forellen route door de Highlands Meander
– De Lowveld route langs Mbombela, de botanische tuinen, White River, Hazy View, Kruger, Sudwala Caves en de wilde paarden van Kaapschehoop.
– De Wildernis route door de in het zuidoosten gelegen Wild Frontier regio
– De Cultuur route door het hart van Mpumalanga

Beste reistijd Mpumalanga
De periodes september- oktober en april – mei zijn voor Mpumalanga de beste om te reizen en om safari’s ofwel game drives te maken. Het zijn tevens ook de periodes waarop het er druk is. De drukste maand is december. Dit als gevolg van de lokale schoolvakanties.

Bezoek Mpumalanga in Zuid-Afrika met Going Africa Safaris

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen

Tijdens deze rondreis Zuid-Afrika maakt u kennis met onder andere de meest noordelijke provincie van Zuid-Afrika, zijnde Limpopo. Limpopo is een provincie die rijk is aan diverse wildlife gebieden, leuke en sfeervolle accommodaties en uiteenlopende landschappen. Tevens is er een rijke cultuur.