Nkhotakota Wildlife Reserve

Bezoek Nkhotakota Wildlife Reserve met Going Africa Safaris

Nkhotakota Wildlife Reserve

Nkhotakota Wildlife Reserve ligt in het oosten van de centrale regio van Malawi en in de buurt van Lake Malawi.

Nkhotakota Wildlife Reserve is een van de twee grote wildlife gebieden in centraal Malawi. Het 1.800 km² grote Nkhotakota Wildlife Reserve is voorzien van ruige terreinen welke worden doorkruist door een aantal rivieren die het water vanaf de hogere hellingen naar beneden brengen richting het meer.

Het grootste deel van Nkhotakota Wildlife Reserve bestaat uit Miombo bossen afgewisseld met grote vlaktes met hoog gras en af en toe stukken regenwoud. Nkhotakota Wildlife Reserve vormt daarmee een prachtig gebied van echte wildernis die bijzonder geschikt is voor diegenen die willen genieten van een wandelsafari’s, vissen en hiken.

Nkhotakota Wildlife Reserve is moeilijk bereikbaar omdat er weinig wegen of goed berijdbare tracks beschikbaar zijn. Maar dat is ook de charme van Nkhotakota Wildlife Reserve.

Toch doet Nkhotakota Wildlife Reserve qua wildlife niet veel onder ten opzichte van andere wildlife gebieden. Echter maakt de vegetatie het spotten van dieren wel wat lastiger.

Het vogelleven is met meer dan 130 geregistreerde vogelsoorten zeer goed te noemen.

Nkhotakota Wildlife Reserve wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan Nyika National Park en Lake Malawi.

Bezoek Nkhotakota Wildlife Reserve met Going Africa Safaris.

Beste reistijd Malawi.

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
Helaas, uw selectie heeft geen voorbeeld safari opgeleverd. Dat houdt echter niet in dat we u, als safari specialist, niet kunnen helpen bij het organiseren van een passende safari. Maatwerk is immers waar we goed in zijn. Neem gerust contact met ons op.