Noord-West provincie, Zuid-Afrika

Bezoek Noord-West provincie in Zuid-Afrika met Going Africa Safaris

Noord-West provincie

Noord-West provincie. Wilt u Zuid-Afrika ervaren en ver van de drukte weg blijven, dan is de Noord-West provincie de juiste bestemming. Het echte Afrika toont hier zijn volle schoonheid.

De Koren- en zonnebloemvelden worden afgewisseld met tabaksvelden, katoenplantages an Afrikaanse bush. Ondanks deze sereniteit is er voldoende aanbod van watersport en outdoor activiteiten.

Noord-West provincie beschikt over twee malaria-vrije wildreservaten. Game Reserve en Pilanesberg National Park bieden uitstekende safari mogelijkheden. Encounters met de in het wild levende olifanten, nijlpaarden, luipaarden, leeuwen, buffels zullen een onvergetelijke ervaring worden.

De Noord-West provincie biedt ook diverse culturele mogelijkheden die uw beleving van deze fraaie provincie zullen verrijken. Voor degenen die nog van nog meer variatie houden is Sun City een populaire bestemming.

Het is verbazingwekkend hoeveel er aan activiteiten er in de Noord-West provincie te doen zijn.

Interessante routes voor Noord-West provincie zijn onder andere:
– De Heritage route met de Magaliesberg Maountains, Rustenburg Nature Reserve, Pilanesberg NP
– De Treasure Route via de N12 naar Fochville, Potchefstroom, Klerksdorp, Bloemhof en Christiana.

Beste reistijd Noord-West provincie
De zomers van Noord-West provincie zijn heet en de winters variëren van mild tot koud. Elk seizoen in Noord-West provincie heeft wel zijn eigen charme en is het bezoeken waard.

Bezoek Noord-West provincie in Zuid-Afrika met Going Africa Safaris

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
Helaas, uw selectie heeft geen voorbeeld safari opgeleverd. Dat houdt echter niet in dat we u, als safari specialist, niet kunnen helpen bij het organiseren van een passende safari. Maatwerk is immers waar we goed in zijn. Neem gerust contact met ons op.
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag