North Luangwa National Park

Bezoek North Luangwa National Park met Going Africa Safaris

North Luangwa National Park

North Luangwa National Park mag eigenlijk wel dé wildernis onder de wildernissen genoemd worden en is waarschijnlijk één van de meest spectaculaire overgebleven reservaten in Afrika.
De diversiteit aan habitats in North Luangwa NP is onvoorstelbaar. De laatste jaren is North Luangwa NP meer geworden dan een onbereikbaar park ten noorden van South Luangwa NP.
Het stropen is weliswaar door de uitstekende rangers meer onder controle gebracht, maar is nog steeds niet uitgebannen.

Er leven enorme grote kuddes buffels en leeuwentroepen in North Luangwa NP waar wandelsafari’s hoog aangeschreven staan en game drives niet of nauwelijks gemaakt worden.
Maar ook de wilde honden leven in dit fantastische park. Misschien is North Luangwa NP iets voor een meer ervaren Afrika liefhebber.
Maar wanneer u op zoek bent naar avontuur of wanneer u het toch al spaarzame massa toerisme in Zambia wilt ontlopen en geen standaard safari ambieert, dan mag u North Luangwa NP eigenlijk niet missen.

Bezoek North Luangwa National Park met Going Africa Safaris

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€€€

Luangwa wandelsafari. Deze Luangwa wandelsafari in South en North Luangwa is het ultieme wandelavontuur om beide wildrijke gebieden te voet te verkennen.

Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag