South Luangwa National Park, Zambia

Bezoek South Luangwa National Park met Going Africa Safaris

South Luangwa National Park

South Luangwa National Park is bijna 9000 km2 groot en één van de mooiste parken van Zuidelijk Afrika. Eigenlijk zou deze beschrijving al volstaan.

Het landschap van South Luangwa National Park bestaat uit een combinatie van savannen en een aantal open vlaktes. Dit enorme gebied van pure wildernis is het leefgebied van een grote hoeveelheid wild en vogels, waaronder de grotere roofdieren.

Er zijn 60 verschillende diersoorten en 400 verschillende vogelsoorten in South Luangwa National Park. De neushoorn ontbreekt helaas door het stropen. Zo is de cheeta ook niet aanwezig in South Luangwa National Park.
Naast olifanten, buffels en zebra’s leven hier leeuwen, luipaarden, kudu’s, puku’s en de zeldzame wilde honden.

Levensader van het gebied vormt de Luangwa rivier. In South Luangwa NP heeft u de grootste kans om een luipaard te zien.
Terecht hebben kenners South Luangwa National Park één van de beste wildreservaten ter wereld genoemd.
Naast game drives is South Luangwa zeer geschikt voor night game drives en wandelsafari’s.

Bezoek South Luangwa National Park met Going Africa Safaris.

Beste reistijd Zambia

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€

De “rondreis Malawi Zambia” start in Lusaka in Zambia en eindigt in Lilongwe in Malawi en is een zeer afwisselende rondreis qua activiteiten voor de meer avontuurlijke reiziger.

€€€€

Tijdens deze Bush Camp safari ervaart u South Luangwa NP op de meest unieke en avontuurlijke manier waarbij u de gelegenheid heeft om een bijzonder groot deel van South Luangwa te ontdekken.

€€€€

Deze Zambia lodge safari is een safari waarin u South Luangwa gecombineerd ontdekt per voet en via game drives waarna u uw safari afsluit in het fraaie Lower Zambezi NP.

€€€€

Fly-in safari Zambia – Deze 11-daagse ultieme Zambia safari is een perfecte safari in South Luangwa NP met een mix van luxe en avontuur afgesloten met 3 nachten bij de Victoria Watervallen bij Chundukwa River Lodge gelegen buiten Livingstone

€€€€€

Zambia luxe lodge safari. Tijdens deze 12-daagse Ultiem Zambia safari bezoekt u South Luangwa en Lower Zambezi met de top accommodaties Kaingo Camp en Mwamba Camp van Shenton Safari’s en Old Mondoro. Beter kan het niet worden.

€€€€€

Zambia Safari – Alle drie de camps tijdens deze Zambia safari zijn “owner runned” en liggen weg van de drukkere gebieden in de parken. De kleinschaligheid staat garant voor meer persoonlijke aandacht en daardoor ook extra kennisoverdracht.

€€€€

Wat ons betreft is de South Luangwa safari de safari waarbij u het meest haalt uit South Luangwa NP en waar u geheel South Luangwa NP ontdekt op een avontuurlijke en luxe manier met allemaal kwaliteits accommodaties. “South Luangwa safari special”

€€€€

Zambia fly-in lodge safari – Ontdek Zambia met een bezoek aan de hoogtepunten Victoria Watervallen Lower Zambezi NP – South Luangwa NP en Kafue NP. Een exclusieve safari in ongerepte wildernissen.

€€€

Zambia wandelsafari. Deze Zambia wandelsafari is een safari waarin South Luangwa uitvoerig bezocht wordt in kleinschalige bush camps en met veel aandacht voor wandelsafari’s.

€€€€€

Zambia fly-in safari – Tijdens deze Zambia fly-in safari bezoekt u twee indrukwekkende wildparken South Luangwa en Lower Zambezi met een einde bij de fameuze Victoria Watervallen.

 

€€€€€

Luangwa wandelsafari. Deze Luangwa wandelsafari in South en North Luangwa is het ultieme wandelavontuur om beide wildrijke gebieden te voet te verkennen.

€€€€

Robin Pope wandelsafari in South Luangwa NP in Zambia. Deze mobile wandelsafari is door National Geographic Traveller in 2015 verkozen tot “Tour of a live time”.