Udzungwa Mountains National Park, Tanzania

Bezoek Udzungwa Mountains National Park met Going Africa Safaris

Udzungwa Mountains National Park, Tanzania

Ten westen van Dar es Salaam ligt Udzungwa Mountains National Park.

De Udzungwa Mountains National Park biedt de bezoeker een kans om tijdens de diverse trails die er gelopen kunnen worden verschillende soorten primaten en bedreigde diersoorten te zien in een prachtig Afrikaans regenwoud.

De vijf trails, met ieder een eigen moeilijkheidsgraad, laten u de mooiste plekjes van Udzungwa Mountains zien. Via de kronkelende en avontuurlijke paden loopt u langs prachtige watervallen en vergezichten.

Het park biedt u een perfecte afwisseling tijdens de safaris in bijvoorbeeld Ruaha en Selous. De wandelingen vinden onder begeleiding plaats.

Bezoek Udzungwa Mountains National Park met Going Africa Safaris.

Beste reistijd Tanzania.

Thema

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€€

Zuid-Tanzania safari – 15-daagse Highlights safari. Deze prachtige lodge safari brengt u naar de beste maar ook nog weinig bezochte gebieden van Zuid-Tanzania.

€€€€

Met recht wordt deze Zuid-Tanzania fly-in safari ook wel een de ultieme safari genoemd. Deze prachtige en avontuurlijke Zuid-Tanzania fly-in safari brengt u naar de beste maar nog weinig bezochte parken zoals Mikumi, Ruaha en Katavi NP in West- en Zuid-Tanzania en laat u de best bewaarde geheimen van Tanzania zien.