ZoekenNieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Groepsreizen Afrika

Groepsreizen Afrika. Going Africa Safaris biedt veel groepsreizen naar diverse landen in Afrika aan. Daarbij hebben we een selectie gemaakt van lokale aanbieders die in onze ogen de beste prijs/kwaliteit garantie bieden.
Daarbij letten we natuurlijk ook op de route en de prijs. Maar bij kampeersafari’s is het te gebruiken kampeermateriaal ook belangrijk. Is dat oud en versleten of investeert een lokale organisatie daar ook in. 
Ook binnen onze selectie is hierin wel weer een verschil aan te brengen. Echter zijn deze in onze ogen minder groot dan bij andere aanbieders waaronder ook Nederlandse aanbieders.
 
Bijvoorbeeld bij kamperen vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk in de parken wordt geslapen. Anders gaat er veel tijd (en de mooiste uurtjes) verloren met het steeds weer in en uit het park moeten rijden. Ook een grote truck in de parken belemmert de mogelijkheden zeer. Allemaal keuzes en selecties die we voor de groepsreizen naar Afrika zoveel mogelijk voor u gemaakt hebben.

We bieden kampeer groepsreizen aan en geaccommodeerde groepsreizen. In de regel is het bij geaccommodeerde groepsreizen zo dat er in eenvoudige doch goede accommodaties overnacht wordt. Going Africa Safaris heeft voor u, een niet geringe, selectie gemaakt van de groepsreizen die we u graag aan willen bieden. Deze groepsreizen zijn ook bij de betreffende landen op onze website te vinden. Daarbij hebben we nog niet eens alle groepsreizen van de lokale organisaties op een rijtje gezet. Waar er meer groepsreizen van de betreffende organisatie zijn, geven we die opgesomd weer onder aan de pagina van een groepsreis.
Let dus bij een keuze van een groepsreis naar Afrika ook op de effectieve route en wat u daadwerkelijk te zien krijgt. Goedkoop is vaak een teken dat u in de praktijk het e.e.a. gaat missen of alsnog aan extra kosten krijgt om alsnog volop te genieten.

Groepsreizen naar Afrika boekt u bij Going Africa Safaris.

19-daagse Botswana speciale kampeersafari in september 2020

Speciale kampeersafari Botswana. Dit is een speciaal door Going Africa Safaris en Bush Ways samengestelde speciale kampeersafari naar de mooiste wildgebieden van Botswana in een rustig reistempo. Vertrek 1 x per jaar in september. "Beste keuze met meerdere nachten op een plek"


Lees meer »

15-daagse Bush Ways Botswana leeuw kampeersafari avontuur

Bush Ways kampeersafari Botswana. Deze leeuw kampeersafari door Botswana is een veelzijdig avontuur naar de belangrijkste wildgebieden in het noorden van Botswana.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

15-daagse Botswana Wildlife Breakaway comfortabele safari

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibie. U reist in een kleine groep. "populaire keuze"


Lees meer »

11-daagse Bushways visarend of fish eagle kampeersafari

Kampeersafari Botswana. Populaire visarend kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana. U bezoekt de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe met deze korte kampeersafari door Botswana.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

15-daagse kampeersafari Botswana olifant kampeersafari avontuur

Olifant Kampeersafari Botswana. Met deze avontuurlijke olifant kampeersafari door Botswana en de Caprivi in Namibië bezoekt u het noorden van Botswana. Een rondje Okavango Delta waarmee u alle belangrijke parken bezoekt. 
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

17-daagse unieke luipaard safari naar o.a. Central Kalahari GR

Kampeersafari Botswana. Een unieke en zeer complete en avontuurlijke kampeersafari door Botswana met Central Kalahari als prominent reisdoel. Natuurlijk ontbreken de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe niet.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

8-daagse korte buffel kampeersafari door Botswana

Kampeersafari Botswana. Een korte maar krachtige safari beleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe river front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibie.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

9-daagse korte Rhino kampeersafari door Botswana

Kampeersafari Botswana. Een korte maar krachtige safari beleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe river front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibië. "uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

16-daagse kampeersafari naar Kruger NP, Zimbabwe en Botswana in een kleine groep

16-daagse kampeersafari naar Kruger NP, Zimbabwe en Botswana in een kleine groep. Een hernieuwde kennismaking met cultuur en wildife in Zimbabwe en wildife in Botswana met een aantrekkelijke prijs.


Lees meer »

7-daagse Central Kalahari en bosjesmannen kampeersafari Botswana

Kampeersafari Botswana. Een kampeersafari door Botswana die helemaal in het teken van Central Kalahari en haar bewoners staat. Beleef de vlaktes, sta oog in oog met de black maned Kalahari lion en bezoek de bosjesmannen in Botswana.  
"uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit"


Lees meer »

10-daagse luxe kampeersafari Northern Highlights Botswana

Een luxe kampeersafari en comfortabele mobile kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana met en-suite tenten die voor u worden opgezet terwijl u op game drive bent en volop geniet van de natuur. "luxe kamperen"  


Lees meer »

7-daagse luxe mobile kampeersafari Botswana

Tijdes deze luxe mobile kampeersafari door Botswana reist u in een groep en kampeert in grote 3x3 meter canvas koepeltenten midden in de bush op prive gelegen speciale kampeerplekken.


Lees meer »

12-daagse lodge safari Botswana en Zimbabwe in een kleine groep **nieuw**

Deze groepssafari vormt een cirkelvormige route in het noordelijk deel van Botswana met een combinatie met Hwange NP in Zimbabwe. U overnacht in eenvoudige doch goede accommodaties. Deze groepssafari begint en eindigt in Victoria Falls. €€€


Lees meer »

14-daagse Wildside kampeersari, een adventure trail door Botswana

Voordelige avontuurlijke "Wildside" kampeersafari naar Botswana. Een avontuurlijke route van Zuid-Afrika via Botswana naar de Victoria watervallen in Zambia. Via Khama Rhino Sanctuary en een "adventure trail" naar de noordelijke parken van Botswana.


Lees meer »

14-daagse comfortabele safari naar Botswana vanuit Zuid-Afrika

Voordelige avontuurlijke comfortabele "overland" safari waarmee u door de landen Zuid-Afrika en Botswana reist om in Zimbabwe bij de Victoria Watervallen te eindigen. Via Khama Rhino Sanctuary naar de noordelijke parken van Botswana.


Lees meer »

12-daagse Kenia en Tanzania groepssafari **nieuw**

Deze unieke Kenia en Tanzania groepssafari bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt de bekende parken te zien, waar erg lange of "full day" game drives worden gemaakt. **nieuw**


Lees meer »

9-daagse WAYO groepssafari multi-activity **nieuw**

Deze groepssafari naar het noorden van Tanzania is ontworpen door een team van safari-experts om u het beste te bieden wat het noorden van Tanzania te bieden heeft. U bezoekt de hoogtepunten van het noorden van Tanzania op een unieke en avontuurlijke manier vol met activiteiten die niet veel andere bezoekers maken en waarbij we zoveel mogelijke de drukke gebieden mijden. **nieuw**


Lees meer »

7-daagse groepssafari naar de hoogtepunten Noord Tanzania.

Met deze 7-daagse groepssafari (met verlengingsmogelijkheden) naar de hoogtepunten van Noord Tanzania reist u in een kleine groep met een gegarandeerd vertrek en window seat.


Lees meer »

22-daagse Livingstone naar Johannesburg safari via Malawi en Mozambique

Met deze zeer afwisselende safari reist u door het hart van Malawi en Zambia om vervolgens via de kust van Mozambique en de oude handelsroutes naar Zuid-Afrika door te reizen. U begint uw reis in Livingstone in Zambia en eindigt in Johannesburg Zuid-Afrika.


Lees meer »

21-daagse Great Trans-African lodge safari door Namibië, Botswana en Zimbabwe

Een complete safari met een groep langs de hoogtepunten van Namibië, Botswana en Zimbabwe waarin u in middenklasse lodges, resorts en tented camp verblijft. "goedkopere lodge optie"


Lees meer »

21-daagse comfortabele safari van Kaapstad naar de Victoria watervallen

Met deze 21-daagse comfortabele en avontuurlijke safari reist u door de landen Zuid-Afrika, Namibië en Botswana om in Zimbabwe bij de Victoria Watervallen te eindigen. Dit is een voordelige safari met de comfort van overnachten in lodges, tented camps, chalets of hotel.


Lees meer »

17-daagse Namibie en Botswana luxe en comfortabele kampeersafari.

Avontuurlijke comfortabele en luxe kampeersafari naar Spitzkoppe, Swakopmund, Sossusvlei, Ghanzi, Okavango Delta, Khwai area, Savuti, Chobe river Front en Livingstone in een kleine groep. "comfortabel en avontuurlijk" "prima voor familie of vrienden"


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap