Zoeken
Veiligheid

Malawi is zeker voor de toeristen een veilig en stabiel land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Mei t/m november is het droge seizoen en zijn echter de beste maanden om Malawi te bezoeken.

Malawi gerelateerde links

- Wikipedia Malawi
Malawi Tourism
- Malawi Overheid
- BBC Malawi

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Groepsreizen Malawi

Groepsreizen Malawi. Groepsreizen naar Malawi zijn een mooie manier om Malawi te ontdekken tegen aantrekkelijke prijzen. U deelt immers de vaste kosten met de andere deelnemers aan de groepsreis.
Groepsreizen door Malawi zijn eenvoudig te combineren met een bezoek aan Zambia. Daarmee ontstaat een perfect combinatie aan wildlife, strand en sportieve activiteiten.

Het nadeel van groepsreizen is natuurlijk dat het reisschema, de accommodaties en de vertrekdatums vast liggen. Toch is het mogelijk om tijdens enkele groepsreizen door Malawi op sommige plekken uw accommodaties te upgraden.

Heeft u belangstelling voor een groepsreis, we bekijken graag de mogelijkheden voor u.

Heeft u toch meer behoefte aan een eigen invulling, dan verwijzen we u graag naar de andere vormen van reizen die we op de website hebben staan.

Groepsreizen Malawi! Boek ze via Going Africa Safaris uw Malawi specialist.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap